RU  UA

Дізнатися

Ірина Білик провела тур своєю квартирою в Одесі - як живе співачка

Зірка вперше показала своє житло

Ірина Білик має великий будинок під Києвом, де проводить більшу частину часу. Також співачка має нерухомість в Одесі, куди вона любить приїжджати після концертів. Квартира з чудовим видом з вікна розташована на березі Чорного моря.

Артистка намагається не показувати свої володіння – заміський особняк знаходиться за високим парканом, і його можна побачити лише з висоти пташиного польоту. Проте свою трикімнатну квартиру Білик вирішила продемонструвати. Співачка запросила журналістів програми "Мій секрет" та провела екскурсію.

Фото: Кадр із відео

Простора квартира виконана у світлих тонах та не захаращена меблями. Затишна кухня поєднана із вітальнею. З балкона відкривається розкішний краєвид на море. "Тут я влітку люблю в купальнику засмагати, – поділилася 51-річна зірка. – Пляж, чайки – це найкраще, що може бути в моєму житті після концертів".

Фото: Кадр із відео

Фото: Кадр із відео

Фото: Кадр із відео

У квартирі багато фотографій самої Білик та її дітей. Також інтер'єр доповнений статуетками та картинами у морській тематиці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации