Лайм

Віка з "НеАнгелів" влаштувала спокусливу фотосесію на пляжі - усі хвалять її фігуру

Артистка відпочиває на Мальдівах разом зі своїм коханим

Екс-учасниця "НеАнгелів" Вікторія Сміюха поділилася сміливими кадрами, на яких з'явилася в бірюзовому купальнику. Шанувальники продовжують захоплюватися прекрасною фізичною формою співачки та не шкодують компліментів для неї.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала серію свіжих фотографій. На них вона позувала під час відпочинку на Мальдівах у спокусливому бікіні. Пляжне вбрання Вікторія доповнила широкими сонцезахисними окулярами та яскравим головним убором. Довге волосся у неї було розпущене.

Фото: instagram.com/vikanablack

Сміюха для фотозйомки обрала кілька пікантних поз, які дозволили їй продемонструвати стрункі ноги та похвалитися сталевим пресом. "За що я люблю відпустку? З одного боку, за можливість відпочити, а з іншого – за здатність побачити рішення, які приходять лише в режимі зупинки. Адже мозок не здатний видати правильні ідеї, перебуваючи в режимі "польоту", – поділилася своїми думками артистка.

Фото: instagram.com/vikanablack

Фото: instagram.com/vikanablack

“Чим далі, тим краще! Молодець!", "Віка, я знаю, що для вас це не новина, але ваша фігура просто бомба", "Фігура вогонь!", "Яка ж ви красива", "А ще говорять, що ідеальних людей не існує... Я думаю, вони помиляються…", "Хороша", "Найкрутіші фото", "Ну яка фігура", "Чудова", "Ви просто шикарна", - висловилися фанати в коментарях.

Фото: instagram.com/vikanablack

Фото: instagram.com/vikanablack

Нагадаємо, Вікторія Сміюха – українська співачка, яка виступає під псевдонімом VIKTORIA. Раніше вона була учасницею жіночого поп-гурту "НеАнгели", який розпався через 15 років існування. Тривалий час знаменитість зустрічалася каскадером Іваном Стрижаковим, але до весілля справа так і не дійшла. У 2021 році співачка зізналася, що пішла від чоловіка через те, що він зраджував їй. Сьогодні у Сміюхи є коханий, з яким вона щаслива у стосунках. Нещодавно Вікторія натякнула на те, що може піти під вінець найближчим часом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували