Лайм

Переможець "Танців з зірками" Артур Логай показав чуттєве фото із дружиною на честь 5-річчя стосунків

Пара познайомилася в акторській школі

На початку січня Артур Логай із дружиною Євгенією Павленкою відгуляли день народження сина, а 26 числа відсвяткували річницю стосунків. Подружжя разом 5 років, і з нагоди цієї дати обмінялися ніжностями у соціальних мережах.

Переможець "Танців зі зірками" опублікував в Instagram чуттєву фотографію з коханою та у віршованій формі зізнався їй у теплих почуттях. На знімку пара знята в момент поцілунку.

Фото: instagram.com/logai.arthur

"Коли поряд - люблю
Коли не поряд - люблю
Коли сплю – люблю
Коли мовчу – люблю
Коли бурчу - люблю
Коли злюсь - люблю
Коли зайнятий – люблю
Коли все добре – люблю
Коли все не так – люблю
Завжди люблю.
Бо ти моя".

Євгенія у свою чергу поділилася не менш чуттєвим кадром, а у підписі розповіла історію початку стосунків із актором.

Фото: instagram.com/simple_curly

П'ять років тому, 24 грудня, Артур та Євгенія святкували корпоратив в акторській школі, де на той момент навчалися разом 4 місяці. Вже тоді між ними була іскра, але дівчина не піддавалася почуттям, бо була у стосунках. Проте на вечірці відбувся перший поцілунок, а після нього й перша ніч.

"Заснули ми разом, але нічого не було, – розповідає Євгенія. - Вранці рано відкриваю телефон і бачу смс від свого хлопця: "Малиш, ти прокинулася? За 4 години тобі потрібно бути в аеропорту. До зустрічі в Японії. Яподивилася на сплячого А, одяглася і тихенько поїхала. Подорожувала я 3 тижні, всі мої думки і я сама була не в цих гарних місцях і не зі своїм хлопцем. Було моторошно і ніяково від своїх почуттів, але мене просто розривало… Всі думки про ту ніч і А в голові".

19 січня Женя повернулася в Україну та одразу пішла на навчання. Там вона знову зустріла Артура. "Було одночасно ніяково і в той же час серце вискакувало, побачивши його", - згадує вона.

"Пройшло ще пару днів і настав час чергових домашніх завдань в акторській школі, ми з одногрупниками зібралися в мене вдома та записували завдання до ночі. Всі потім розійшлися по домівках, А залишився. Вже як 5 років", - додала вона.

Артур та Євгенія одружилися у 2018 році, а через рік у них народився син Лев. Логай також має сина Германа від минулих стосунків.

Фото: instagram.com/simple_curly

  • Раніше Логай розповів, чому закинув співи та з ким мріє записати дует. Музичну кар'єру Артур розпочав у 2014 році з талант-шоу "Х-фактор".
  • А також розповів, як подолав сором під час відвертих танців з Анною Кареліною. Спочатку акторові було ніяково торкатися партнерки по "Танцям з зірками".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ