Лайм

Сергія Притулу звинуватили у вживанні наркотиків через стару пародію - ведучий висміяв фейк

Пародійне відео було записане у Верховній Раді у 2018 році

Після скандальних публікацій Сніжани Єгорової у Facebook у мережі обговорюють відео із Сергієм Притулою, записане у Верховній Раді у 2018 році. На ньому український ведучий пародіював Дмитра Добкіна – молодшого брата Михайла Добкіна, який був депутатом Опозиційного блоку (2014-2019) та дивно поводився у сесійній залі.

Через 4 роки після того, як Притула записав ролик, Сніжана Єгорова поділилася відео на своїй сторінці. "Сергій Притула під наркотою в ПАРЛАМЕНТІ Незалежної від здорового глузду УКРАЇНИ!!! - підписала вона публікацію. - Ці Чорти приймають ЗАКОНИ!!!"

Фото: Facebook

Фейк Єгорової підхопило багато людей, включаючи колег Добкіна-молодшого Іллю Ківу та Вадима Рабіновича. Зважаючи на резонанс, Притула вирішив висловитися про ситуацію.

"Той випадок, коли ти висміюєш обдовбиша в парламенті, а потім його колеги стверджують, що обдовбиш - це ти! Враховуючи те, що пародію на Добкіна-молодшого я записував у вересні 2018 року, а чорним піаром це вилізло в січні 2022 року, можемо зміряти пам'ять електорату", - пожартував він і показав порівняльне відео в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сергій Притула (@siriy_ua)

Нагадаємо, що Сергій Притула балотувався у депутати Верховної Ради України від партії "Голос", але не пройшов на парламентських виборах у 2019 році. На сторінці у Facebook він більш розгорнуто прокоментував інформаційний викид.

"Тоді у Верховній Раді був такий смішний чоловічок – Добкін-молодший, брат більш відомого Михайла Добкіна і, за сумісництвом, депутат від тодішнього Опоблоку. Він був дуже дивний і багато хто сумнівався, чи взагалі адекватний. Але більшість сходилась на тому, що його поведінка є якраз адекватною тому стану, коли люди приймають перед роботою… ну, не вітамін B12, це напевно! Не висміяти це, потрапивши до зали Парламенту - це був би гріх! Що я і зробив", – написав він.

Сама Сніжана Єгорова в коментарі виданню "Фокус" заявила, що підтримує Володимира Путіна, і що Сергій Притула веде проти неї інформаційну кампанію.

"Просто зараз на мене спустив своїх собак Серьога Притула, щоби своє лайно прикрити... я добре знаю його і тих, хто тримає ботоферми, які його просувають у політичному процесі!" - сказала Єгорова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків