Лайм

Джилл Байден привела до Білого дому нову тварину - як виглядає президентська кішка

Пухнастий звір отримав особливе ім'я

Перша леді США Джилл Байден переселила в Білий дім свого улюбленця - короткошерстну кішку сірого забарвлення, яку звуть Віллоу. Вона з'явилася в сім'ї Байденів під час передвиборчої кампанії в 2020 році.

Майкл ЛаРоса, прес-секретар Джилл, заявив, що до резиденції президента кішка переїхала разом зі своїми улюбленими іграшками та смаколиками. Також тут для неї вже приготували достатньо місця, щоб було що "винюхувати та досліджувати". Про це пише видання CNN.

Фото: twitter.com/FLOTUS

У квітні 2021 року в одному з інтерв'ю перша леді сказала, що чекає "відповідного моменту", щоб перевезти улюблену тварину до Білого дому. Останні кілька місяців Віллоу "була на вихованні" у добрих знайомих пари.

"Знайомтеся, це Віллоу", - написала дружина президента США на своїй сторінці в Twitter. Вона також прикріпила кілька знімків пухнастого улюбленця.

Фото: twitter.com/FLOTUS

Джилл назвала тварину на честь міста Віллоу-Гроув, де вона народилася і виросла. А познайомилася перша леді з кішкою на невеликій фермі у Західній Пенсільванії під час передвиборчої поїздки.

"Віллоу справила велике враження на Джилл Байден у 2020 році, коли вона вискочила на сцену, через що майбутня перша леді навіть відволіклася від свого виступу. Побачивши, наскільки кішка прив'язалася до дружини Джо Байдена, власник ферми зрозумів, що Віллоу повинна належати їй", - сказав Майкл ЛаРоса.

Фото: twitter.com/FLOTUS

  • Нагадаємо, ділити президентський маєток Віллоу доведеться з німецькою вівчаркою на прізвисько Командир, якого Джо Байден завів у грудні 2021 року. Командир - третя собака, яка переїхала до знаменитої резиденції за часи президентства Байдена. Голова держави та перша леді Джилл Байден взяли з собою двох собак, Майора і Чемпіона, коли переїхали до Білого дому. Це був перший за чотири роки випадок, коли у президентському маєтку оселився домашній вулюбленець.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ