Лайм

Слава Камінська кардинально змінила зачіску та колір волосся: як тепер виглядає співачка

Виконавиця стала блондинкою

Екс-учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська відмовилася від образу рудоволосої бестії та змінила зачіску. Співачка обрізала довге волосся і перефарбувалася у блондинку.

Результатами свого перетворення 37-річна виконавиця поділилася в Instagram-історіях. Слава обрала гладке видовжене каре, а новий колір її волосся - теплий пшеничний відтінок блонда.

Фото: https://www.instagram.com/babaslavka/

Гурт "НеАнгели" був створений продюсером Юрієм Нікітіним у 2006 році, і з тих пір Слава носила довге волосся, колір якого змінювався від рудого до русявого з карамельним відтінком. Новий образ - одна з її найбільш кардинальних змін.

Фото: https://www.instagram.com/babaslavka/

"НеАнгели" припинили своє існування у 2021 році, після чого між колишніми учасницями Славою Камінською та Вікторією Сміюхою спалахнув конфлікт. Віка звинуватила колегу по сцені в аб'юзі та рукоприкладстві, дала кілька гучних інтерв'ю про своє тяжке становище у групі. Камінська підтвердила, що між ними були конфлікти, але невдовзі дистанціювалася від скандалу. Наразі обидві дівчини будують сольні кар'єри.

Фото: https://www.instagram.com/neangely.official/

  • Слава Камінська раніше випустила ліричний трек "Имя твое". Він стане головною піснею дебютної сольної платівки співачки.
  • Тим часом Віка з "НеАнгелів" балує шанувальників фотографіями стрункої фігури у купальнику. Співачка відпочила на Мальдівах разом із бойфрендом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита