RU  UA

Дізнатися

Слава Камінська кардинально змінила зачіску та колір волосся: як тепер виглядає співачка

Виконавиця стала блондинкою

Екс-учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська відмовилася від образу рудоволосої бестії та змінила зачіску. Співачка обрізала довге волосся і перефарбувалася у блондинку.

Результатами свого перетворення 37-річна виконавиця поділилася в Instagram-історіях. Слава обрала гладке видовжене каре, а новий колір її волосся - теплий пшеничний відтінок блонда.

Фото: https://www.instagram.com/babaslavka/

Гурт "НеАнгели" був створений продюсером Юрієм Нікітіним у 2006 році, і з тих пір Слава носила довге волосся, колір якого змінювався від рудого до русявого з карамельним відтінком. Новий образ - одна з її найбільш кардинальних змін.

Фото: https://www.instagram.com/babaslavka/

"НеАнгели" припинили своє існування у 2021 році, після чого між колишніми учасницями Славою Камінською та Вікторією Сміюхою спалахнув конфлікт. Віка звинуватила колегу по сцені в аб'юзі та рукоприкладстві, дала кілька гучних інтерв'ю про своє тяжке становище у групі. Камінська підтвердила, що між ними були конфлікти, але невдовзі дистанціювалася від скандалу. Наразі обидві дівчини будують сольні кар'єри.

Фото: https://www.instagram.com/neangely.official/

  • Слава Камінська раніше випустила ліричний трек "Имя твое". Він стане головною піснею дебютної сольної платівки співачки.
  • Тим часом Віка з "НеАнгелів" балує шанувальників фотографіями стрункої фігури у купальнику. Співачка відпочила на Мальдівах разом із бойфрендом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии