Лайм

Темношкіра трансгендерна жінка вперше стала моделлю Victoria's Secret

25-річна Еміра ДеСпейн пишається своїм досягненням

Зірка TikTok Еміра ДеСпейн стала першою темношкірою трансгендерною моделлю, що працює з Victoria's Secret.

Дівчина, більш відома в соцмережах як XOXOEMIRA, випустила TikTok до Дня святого Валентина у співпраці зі знаменитим американським брендом спідньої білизни. У своєму відео модель показала як насолодитися святом без другої половинки.

Фото: https://www.instagram.com/xoxoemira/

"Уся моя платформа побудована на впевненості та любові до себе. Я хочу розширити можливості молодих трансгендерних жінок та чоловіків у всьому світі, щоб показати їм, що індустрія краси та моди змінюється, - розповіла 25-річна Еміра. - Я така вдячна за роботу з Victoria's Secret та сподіваюся, що це прокладе шлях для інших після мене".

Фото: https://www.instagram.com/xoxoemira/

Першою трансгендерною моделлю Victoria's Secret у 2019 році стала Валентина Сампайо. Наразі красуня з Бразилії стала новим обличчям Armani Beauty, а відомий шведський фотограф Мікаель Янссон зняв її у кампаніях бренду 2022 року.

Валентина Семпайо – перша трансгендерна модель Victoria's Secret Фото: https://www.instagram.com/valentts/

У 2018 році навколо Victoria's Secret спалахнув скандал через слова виконавчого директора Еда Разека про те, що плюс-сайз моделі і трансгендери не підходять для бренду. Після критики та фінансових втрат компанія відмовилася від колишньої реклами та значно урізноманітнила своїх моделей.

Еміра Деспейн народилася в Дубаї, виросла у Далласі, а зараз живе у Нью-Йорку. У TikTok вона розповідає про красу і моду, а також про свій трансгендерний перехід, побачення, дружбу та життя у Нью-Йорку. У 2021 році модель також співпрацювала з відомими брендами, включаючи Nars, Ugg, Google, Anastasia Beverly Hills та Fenty Skin.

Фото: https://www.instagram.com/xoxoemira/

  • Раніше українська співачка-трансгендер Зіанджа (Зі Фамелу) заявила, що не змінювала стать, а на ТБ усе перекрутили. Артистка здивувала подробицями своєї фізіології.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування