Лайм

Королева Єлизавета перебуває під наглядом через COVID-19 у принца Чарльза

Її Величність контактувала із сином

Принц Чарльз зустрічався зі своєю матір'ю Єлизаветою II незадовго до того, як захворів на коронавірус. Тепер за здоров'ям 95-річної королеви пильно стежать лікарі.

Як повідомляє Us Weekly, 73-річний спадкоємець британського престолу приїжджав у Віндзорський замок у вівторок, 8 лютого, а за два дні у нього діагностували COVID-19. Наразі принц Уельський знаходиться на самоізоляції.

Фото: Getty Images

"Сьогодні вранці принц Уельський дав позитивний результат на COVID-19 і тепер самоізолюється. Його Королівська Високість глибоко розчарований тим, що не зможе бути присутнім на заходах у Вінчестері, і намагатиметься перенести свій візит на найближчі терміни", - повідомили на офіційній Twitter-сторінціі сина королеви Великої Британії 10 лютого.

Видання Page Six зазначає, що на сьогоднішній день у Єлизавети II немає жодних ознак коронавірусу, проте ситуація потребує більш ретельного контролю. Королева перебуває під пильним наглядом медиків.

Фото: Getty Images

У сина королеви спостерігаються легкі симптоми COVID-19, але загалом він почувається добре. Представники королівської сім'ї зазначають, що складно встановити, де Чарльз міг заразитися коронавірусом, адже останнім часом він відвідував багато публічних заходів. Для принца Уельського це вже друге зараження. Вперше він захворів у березні 2020 року і швидко впорався з вірусом.

  • На честь ювілею правління Єлизавети II палац показав її новий портрет із знаменитою червоною коробкою. 6 лютого виповнилося 70 років від дня сходження дочки короля Георга VI на престол.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування