Лайм

Він не здоровий: Злата Огнєвіч розповіла, як захищається від переслідувача

Тепер співачка носитиме із собою газовий балончик для самооборони

Злата Огнєвіч продовжує боротьбу з переслідувачем на ім'я Вадим Лебідь, який уже кілька років погрожує співачці та її родині. Щоб захистити себе та близьких, вона написала заяву до поліції, після чого порушника затримали. Проте незабаром його відпустили, бо суддя не стала розглядати справу.

Незважаючи на це, виконавиця має намір довести справу до кінця і зробити все можливе, щоб переслідувач отримав заслужене покарання. За словами Огнєвіч, цей чоловік хворий, і йому потрібна допомога фахівців. Детальніше про свою позицію артистка розповіла у програмі "Світське життя" з Катериною Осадчою.

Фото: Youtube

"Ця справа триває вже шість років у моєму житті та житті моєї родини. Зараз я дуже хочу створити прецедент в українській практиці, у разі якого людина, яка загрожує вбивством, опиниться за ґратами або в лікарні, де її лікуватимуть. Він не здоровий, і це очевидно. Відео, в якому він загрожує "завалити" мене чи мого батька - це була остання крапля", - заявила знаменитість.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Зараз я йтиму до суду, через прокуратуру подаватиму позов. Я вже працюю з адвокатом, і цей адвокат жінка. Я дуже хочу, щоб ми з нею довели цю справу до кінця. У мене є докази, у мене є свідки – їх дуже багато. На сьогоднішній день він добився свого: я виходжу на вулицю і мені страшно. Я заходжу до себе на майданчик, де я живу, і мені постійно здається, що він вийде звідкись і йтиме на зустріч. я не відчуваю себе захищеною", - додала вона.

"Поки що у мене немає охорони, але я працюю над цим питанням. Також я носитиму з собою газовий балончик, навчуся водити авто, щоб не бути залежною від таксі. Я навіть ходила на курси самооборони, але це не для мене", - також зізналася співачка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Нагадаємо, Вадим Лебідь родом із Черкаської області, 1981 року народження. Чоловік систематично погрожував вбивством виконавиці, переслідував та відправляв повідомлення у різні соціальні мережі. 25 січня поліція за підтримки КОРД затримала переслідувача за місцем проживання, але вже через добу його відпустили.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші