Лайм

Слідом за Аліною Паш: учаснику Kalush довелося виправдовуватися за виступ у Росії

Артист пояснив, як усе було насправді

Після скандалу з Аліною Паш, який пов'язаний із її відвідуванням Криму у 2015 році, під "роздачу" потрапили інші учасники Нацвідбору на "Євробачення-2022". Так, у мережі з'явилося фото, на якому сопілкар гурту Kalush Orchestra Тимофій Музичук позував на Червоній площі.

Відповідний кадр виклали на сторінці Eurovision.ua в Instagram. "Стало відомо, що Тимофій Музичук (соліст Kalush Orchestra) у 2015 році (рік публікації фотографії) відвідував Росію та зробив фотографію на Червоній площі, якою поділився на своїй особистій ВК-сторінці", - каже підпис до знімку. Також зазначено дату публікації кадру музикантом – 20 січня 2015 року.

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Учасники Kalush Orchestra не стали зволікати з відповіддю та записали відеозвернення. "Кажуть, що наш учасник гурту був у Росії. Цікаво, що ж це - правда чи неправда? Чуєш, Тім, що ти, де ти там був?" - звернувся лідер гурту Олег Псюк до Тимофія.

Фото: instagram.com/stories/kalush.official

"У 2013 році я дійсно був у Росії на концерті Михайла Поплавського. Як масовка - просто плескав, не виступав. І цього ж року, у 2013-му, виступав у Краснодарі. Після 2013-го в Росії взагалі не був", - відповів йому Музичук.

Фото: instagram.com/stories/kalush.official

Пізніше з'явилися докази, надані Юлією Юріною, про те, що Росію соліст Kalush Orchestra відвідував у 2013 році, а публікація відбулася у 2015-му. " Ми з Тимофієм на першому курсі КНУКІМу їхали цілим поїздом студентів на концерт Поплавського. Фото зроблено мною у моїй шапці!" – написала дівчина.

Фото: instagram.com/stories/yurina_yuyu

Фото: instagram.com/stories/yurina_yuyu

Олег Псюк також додав: "Багато людей пробують щось на нас нарити… Краще знайдіть мого пса. Його звуть Рекс. Дякую".

Тим часом оргкомітет "Євробачення" перегляне участь Аліни Паш у конкурсі через підробку довідки про законне перетинання адмінкордону з Кримом у 2015 році. "Суспільний мовник отримає офіційну відповідь завтра до 11:00. Після офіційної відповіді буде зібрано оргкомітет Євробачення, куди буде запрошено Аліна Паш і де ухвалять відповідне рішення", - заявив голова правління "Суспільного" Микола Чернотицький.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці