RU  UA

Дізнатися

Слідом за Аліною Паш: учаснику Kalush довелося виправдовуватися за виступ у Росії

Артист пояснив, як усе було насправді

Після скандалу з Аліною Паш, який пов'язаний із її відвідуванням Криму у 2015 році, під "роздачу" потрапили інші учасники Нацвідбору на "Євробачення-2022". Так, у мережі з'явилося фото, на якому сопілкар гурту Kalush Orchestra Тимофій Музичук позував на Червоній площі.

Відповідний кадр виклали на сторінці Eurovision.ua в Instagram. "Стало відомо, що Тимофій Музичук (соліст Kalush Orchestra) у 2015 році (рік публікації фотографії) відвідував Росію та зробив фотографію на Червоній площі, якою поділився на своїй особистій ВК-сторінці", - каже підпис до знімку. Також зазначено дату публікації кадру музикантом – 20 січня 2015 року.

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Учасники Kalush Orchestra не стали зволікати з відповіддю та записали відеозвернення. "Кажуть, що наш учасник гурту був у Росії. Цікаво, що ж це - правда чи неправда? Чуєш, Тім, що ти, де ти там був?" - звернувся лідер гурту Олег Псюк до Тимофія.

Фото: instagram.com/stories/kalush.official

"У 2013 році я дійсно був у Росії на концерті Михайла Поплавського. Як масовка - просто плескав, не виступав. І цього ж року, у 2013-му, виступав у Краснодарі. Після 2013-го в Росії взагалі не був", - відповів йому Музичук.

Фото: instagram.com/stories/kalush.official

Пізніше з'явилися докази, надані Юлією Юріною, про те, що Росію соліст Kalush Orchestra відвідував у 2013 році, а публікація відбулася у 2015-му. " Ми з Тимофієм на першому курсі КНУКІМу їхали цілим поїздом студентів на концерт Поплавського. Фото зроблено мною у моїй шапці!" – написала дівчина.

Фото: instagram.com/stories/yurina_yuyu

Фото: instagram.com/stories/yurina_yuyu

Олег Псюк також додав: "Багато людей пробують щось на нас нарити… Краще знайдіть мого пса. Його звуть Рекс. Дякую".

Тим часом оргкомітет "Євробачення" перегляне участь Аліни Паш у конкурсі через підробку довідки про законне перетинання адмінкордону з Кримом у 2015 році. "Суспільний мовник отримає офіційну відповідь завтра до 11:00. Після офіційної відповіді буде зібрано оргкомітет Євробачення, куди буде запрошено Аліна Паш і де ухвалять відповідне рішення", - заявив голова правління "Суспільного" Микола Чернотицький.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие