RU  UA

Дізнатися

Надя Дорофєєва випустила кліп до вірусного треку raznotsvetnaya: відео

Співачка порадувала фанів музичною новинкою

Надя Дорофєєва вирішила довго не томити шанувальників і представила свій новий трек raznotsvetnaya на два дні раніше заявленого релізу. Разом із піснею вийшов і кліп, який зняла український режисер Таню Муіньо, яка створила для співачки дебютне відео gorit.

Автор ролика придумала для артистки специфічні образи: Надя постає у кадрі блондинкою з незвичайним чубчиком та пекучою брюнеткою. Відео доступне для перегляду на YouTube-каналі співачки.

"Сміливість потрібна нам усім. Сміливість кохати і відкрито говорити про свої почуття: починаючи з самого першого кроку, самого першого зізнання, закінчуючи сміливістю кохати когось відкрито, попри засудження суспільства та інші заборони. Я переконана, що у кохання немає одного кольору. У кожного з нас – він свій, унікальний. raznotsvetnaya – кохання, яке, стикаючись з перешкодами, стає ще сильнішим, яскравішим та різнобарвнішим", - прокоментувала Надя свою нову роботу.

raznotsvetnaya стала вірусною у TikTok ще до прем'єри. Співачка опублікувала фрагмент майбутньої пісні з простими танцювальними рухами та запустила новий челендж. Користувачі швидко його підхопили та зняли величезну кількість коротких роликів під новий хіт співачки.

Шанувальники співачки переглянули її нову роботу та поділилися враженнями у коментарях.

"Це (м'яко кажучи) розрив. Що пісня, що кліп просто unreal... пишаємося, захоплюємося, любимо!", "Кайфовий кліп і пісня! Вже на репіті весь день, і думаю ще надовго. Дякую, за творчість!" , "Це занадто круто! Я в захваті! Така гарна картинка, гарна хореографія, гарна пісня, гарні образи, гарна ти", - захоплюються фани.

Фото: facebook.com/nadya.dorofeeva.3

  • Раніше Надя Дорофєєва зробила тату з назвою нової пісні - raznotsvetnaya. Співачка зазначила, що до вибору нових татуювань підходить дуже ретельно, і добре все обмірковує, перш ніж наважитися на сміливий крок.
  • А також влаштувала домашню фотосесію у мереживній білизні. Для зйомки співачка обрала кілька пікантних поз, які дозволили їй продемонструвати сталевий прес та стрункі ноги.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Николас Карма рассказал, что во Львове на него напали хулиганы. Карма обратился к стражам порядка

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барских дал большой концерт в Киеве. Наталья Могилевская побывала на шоу и рассказала о своих эмоциях

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ирина Билык рассказала о своей личной жизни. Сердце певицы занято