Лайм

Після втрати дитини Кріссі Тейген та Джон Ледженд готуються знову стати батьками

Пара вже виховує сина та дочку

Американська модель Кріссі Тейген та співак Джон Ледженд планують втретє стати батьками після втрати дитини у 2020 році. Знаменитість зізналася, що готується до штучного запліднення (ЕКО).

Цією новиною Кріссі Тейген поділилася у своєму блозі в Instagram. "Я по вуха в черговому циклі ЕКО, щоб врятувати якнайбільше яйцеклітин і, сподіваюся, створити кілька сильних, здорових ембріонів", - написала вона.

Фото: instagram.com/chrissyteigen

Крім того, модель звернулася до своїх фанатів і попросила їх не розпитувати зайвий раз про вагітність: "Чесно кажучи, я не проти уколів... Вони змушують мене почуватися лікарем чи хіміком... Але здуття живота – це жах. Тому я прошу вас перестати запитувати, чи вагітна я. Хоча я знаю, що це ви робите це з добрими намірами, але чути таке просто відстій, бо я повна протилежність вагітній! Я говорила про це в коментарях, і на мене накричали, тому що інтернет дикий, але я воліла б бути тим, хто скаже вам про це прямо, а не якоюсь бідною жінкою, яка подивиться вам у вічі крізь сльози, щоб ви нарешті усвідомили це".

Фото: Getty Images

Тейген та Ледженд виховують двох дітей – доньку Луну Сімону Стівенс та сина Майлза Теодора Стівенса. Обидві дитини були зачаті за допомогою ЕКО. У серпні 2020 модель повідомила, що чекає на третю дитину, але 1 жовтня вагітність перервалася. "Ми відчуваємо сильний біль, біль, якого ми ніколи раніше не відчували. Ми ніяк не могли зупинити кровотечу і врятувати малюка, навіть вдавшись до переливання крові. Цього просто було недостатньо", - заявила тоді зірка.

  • Раніше Кріссі Тейген на сторінці в Instagram показала фотографії в купальнику після народження другої дитини. На одному зі знімків вона позувала топлес під час відпочинку на острові Балі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми