Лайм

Джамала згадала, як коханий зробив їй пропозицію: Це було неймовірно

Співачка поділилася романтичною історією

Джамала щаслива у шлюбі з Бекіром Сулеймановим майже 5 років - у квітні пара відсвяткує дерев'яне весілля. День, коли коханий покликав її заміж, співачка пам'ятає до дрібниць. Артистка зізнається, що це було дуже романтично та неймовірно.

Якою була пропозиція руки та серця зірка розповіла у програмі "Зірковий шлях". За словами Джа, це було у Львові, де у неї проходив концерт. Бекір попросив помічницю співачки, щоб та допомогла заманити його кохану на те місце, де він надумав вручити каблучку.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Я втомилася після концерту, мені дзвонить помічниця і каже: "Ти знаєш, дуже відомий польський фотограф, він приїхав на одну ніч сюди, дуже хоче зробити тобі фото на ратуші вночі". Я, звичайно, здивована, збентежена, втомлена", - згадує Джамала.

Зрештою співачка погодилася піднятися на львівську ратушу. Артистка гарно вбралася, адже вона готувалася до фотосесії.

"Якщо хто був, той знає, що там тільки підніматися пішки. Я на підборах. Вже злюся на себе, навіщо я погодилася і таке інше. Виходжу на дах, а там Бекір. З квітами, з каблучкою, тремтить. Коротше, вау. Це було неймовірно", – поділилася співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Джамала та Бекір познайомилися у Києві на кримсько-татарській вечірці. Співаці одразу сподобався молодий хлопець і вона вирішила запросити його на побачення у кіно. Після цього вони довго не бачились. Коли через рік Джамала та Бекір зустрілися, то вже не розлучалися.

Одружилися закохані у квітні 2017 року. Через рік у пари народився їхній первісток, син Емір-Рахман, а в червні 2020-го подружжя стало батьками ще одного хлопчика, якому також дали кримськотатарське ім'я Селім-Гірай.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску