RU  UA

Дізнатися

Я молюся за людей в Україні: Анджеліна Джолі закликає РФ припинити війну

Акторка підтримала народ України у боротьбі за свободу

У ніч на п'ятницю, 25 лютого, розпочалася друга доба з того моменту, як країна-окупант Росія відкрито напала на Україну. Голлівудська акторка Анджеліна Джолі, як і багато інших знаменитостей у всьому світі, висловилася проти вторгнення РФ та закликала зупинити війну.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала пост, у якому підтримала український народ у цей непростий час. Вона заявила, що молиться за Україну та робить все можливе для забезпечення захисту основних прав людини переміщених осіб та біженців у регіоні.

Фото: instagram.com/angelinajolie

"Як і багато хто з вас, я молюся за людей в Україні. Я і мої колеги Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців зосереджені на тому, щоб зробити все можливе для забезпечення захисту та основних прав людини переміщених осіб та біженців у регіоні. Ми вже бачили повідомлення про жертв і людей, які почали залишати свої будинки у пошуках безпечних місць. Ще зарано говорити, що може статися, але значення цього моменту – для народу України та для міжнародного правопорядку – неможливо переоцінити", - написала Джолі.

Фото: Getty Images

Раніше Дмитро Гордон звернувся до Дудя, Собчак та російських матерів. "Російські матері! Я перебуваю зараз у центрі Києва – столиці суверенної незалежної України, на яку сьогодні скоєно напад лиходійським режимом Путіна. Сьогодні під боєм більшість наших міст, бомби падають на наші міста! Зараз у Гостомелі, під Києвом, в аеропорту висадилося 30 російських вертольотів. Підбито три. Триває бій. Ваші діти будуть гинути тут, не вийде інакше! Не ми прийшли до вас - ви прийшли до нас. Вимагайте від цього лиходія зупинити війну! Ксенія Собчак, я звертаюся до тебе! Юра Дудь, я звертаюся до тебе! Робіть все, виступайте, зупиніть це!", - сказав журналіст.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии