RU  UA

Дізнатися

Була сліпою і глухою: прихильниця Путіна Сніжана Єгорова вибачилася перед українцями

Ведуча запевняє, що змінила свої погляди

Незабаром після того, як консул України в Туреччині відмовився продовжити дітям Сніжани Єгорової термін дії закордонних паспортів, вона вирішила вибачитися перед українським народом. Телеведуча, яка відкрито підтримувала Путіна і закликала його "навести в Україні лад", назвала себе жертвою російської пропаганди.

Фото: instagram.com/snezha_egorova

"Я всі роки велася на російську інформацію. Піддавалася дезі росіян і вважала, що вони адекватні люди. Я завжди була впевнена, що не можу помилятися і для мене все очевидно. Але зараз бачу зворотне і знаю тепер, що вони заливають кров'ю мирні міста і почнуть вбивати цивільних. Це просто жесть", - написала Єгорова у своєму Telegram-каналі.

Ведуча, яка ще в серпні 2021 року переїхала до Туреччини, заявила, що "всім властиво помилятися". Себе вона назвала сліпою та глухою.

"Українці! Я сподіваюся, це все скоро закінчиться. Росія скоро розстріляє весь боєзапас і нарешті настане тиша. Я сподіваюся, що все вирішиться швидко, - написала вона. - Я не звикла вибачатися, але сьогодні хочу це зробити! Вибачте за те, що я підтримала агресію! Вибачте за те, що була сліпою і глухою! Вибачте за те, що була посібницею вбивств, хаосу та паніки! Я стою на колінах перед усім українським народом!!!"

  • Напередодні вторгнення РФ в Україну Сніжана Єгорова підтримала визнання Путіним "ЛДНР" та назвала його "героєм нашого часу". Вона зробила це після того, як президент РФ підписав указ про визнання ЛДНР.

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезона шоу "Холостяк" Александр "Терен" Будько прокомментировал свое участие в проекте и рассказал, какую девушку будет искать

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Мицкевич попал в аварию. Мужчина получил многочисленные травмы

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава