Лайм

Рідний Ірпінь зруйнували: Світлана Лобода розповіла про родичів під Києвом

Виконавиця вперше від початку війни озвучила свою позицію

Українська співачка Світлана Лобода, яка нещодавно показала шанувальникам український паспорт, відкрито засудила злочинні дії російських загарбників. Також вона розповіла про своїх родичів, які знаходяться у селі під Києвом.

У своєму Telegram-каналі артистка виклала відповідну публікацію. Лобода висловила подяку українським захисникам, які вже місяць героїчно борються з військами РФ.

"Сьогодні рівно місяць, як це страшне слово "війна" увійшло в наше життя, в життя кожного українця. Сьогодні рівно місяць, як російські війська вторглися на територію України. Тисячі вбитих, ні в чому невинних людей, десятки тисяч поранених. Зруйновані наші рідні міста і життя, загинула жахлива кількість дітей. Це не поганий сон і не сценарій у жанрі антиутопії - це реальність, з якою неможливо змиритися. Українські воїни, прості люди, кожен, хто грудьми стоїть за Україну щодня, ціною власних життів, доводить, що Україна не здасться ніколи і її не зломить жодна армія у світі! Низький уклін нашим воїнам, нашому народу та нашій Землі" - йдеться у повідомленні співачки.

Фото: https://t.me/lobodaofficial

"Мої родичі, тато, бабуся, досі під Києвом у селі. Наш рідний Ірпінь зруйнували. Пишу і сльози неможливо зупинити. Найбільшим фізичним злом є смерть. Найбільшим моральним злом є війна. Яким би страшним не було наше сьогодні, Мир - це наше завтра!" – також поділилася виконавиця.

Світлана Лобода вперше з початку війни озвучила свою позицію щодо країни-окупанта Росії. До цього вона зверталася до своїх підписників із РФ із закликом зупинити війну, проте промовчала про те, хто напав на незалежну Україну.

  • Раніше концертний директор Ротару прокоментував її мовчання про війну. Вже майже місяць виконавиця не виходить на зв'язок із своїми підписниками.
  • Віра Брежнєва розповіла, де живе та волонтерить під час війни в Україні. Вона зазначила, що волонтерські центри працюють по всій Європі та у багатьох із них не вистачає співробітників.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024