RU  UA

Дізнатися

Я зробив достатньо: Джим Керрі заявив про завершення кар'єри у кіно

Актор вирішив відпочити після 45 років зйомок

Слідом за Брюсом Віллісом, який завершив кар'єру у зв'язку з серйозною хворобою, Джим Керрі теж оголосив, що полишає світ кіно. Про це 60-річний актор розповів 31 березня у новому інтерв'ю "Access Hollywood".

"Я йду на пенсію. Я говорю досить серйозно, - сказав він. - Хіба що ангели принесуть мені якийсь сценарій, написаний золотим чорнилом, і я зрозумію, що людям дуже важливо це побачити. Я міг би продовжити шлях, але в мене перерва. Мені дуже подобається моє спокійне життя, я дуже люблю малювати на полотні, я дуже люблю своє духовне життя, і я відчуваю - і це те, чого ви, можливо, ніколи не почуєте від іншої знаменитості - з мене достатньо. Я зробив достатньо. Мені вистачить".

Фото: Getty Images

Джим Керрі - один із найуспішніших комедійних акторів в історії. У 80-х роках він розпочинав кар'єру зі стендапу, з'являвся у кількох вечірніх шоу. Як актор він здобув популярність завдяки серіалу "В яскравих фарбах", де грав різні ролі. Незабаром стався його касовий порив - фільм "Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин". Найбільш знаковою роллю актора стала "Маска", але в його послужному списку є безліч хітів - "Тупий і ще тупіший", "Бетмен назавжди", "Брех, брехун", "Брюс Всемогутній", "Як Грінч викрав Різдво".

У кар'єрі Джима Керрі також були сильні драматичні ролі – "Шоу Трумена", "Вічне сяйво чистого розуму", "Число 23", серіал "Жартую". Останній фільм за його участю - "Сонік 2", прем'єра якого має відбутися 8 квітня 2022 року.

  • Серед інших новин світу кіно - візит Кері Фукунагі до України. Після тижня у Львові режисер "Справжнього детектива" та "007:Не час помирати" вирушив до Києва.

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Красный маникюр - это вневременной и универсальный выбор, который излучает уверенность, изысканность и гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Певица Лавика создала свою группу, занимается психотерапией и волонтерской деятельностью – что известно о жизни артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 апреля свой 4-й день рождения отмечает младшая дочь Натальи Могилевской, которую певица со старшей сестрой удочерила во время войны