RU  UA

Дізнатися

Антихристи, горіть у пеклі: Камалія показала, що росіяни зробили з її кіньми у Бучі

Співачка поділилася жахливими кадрами

Раніше співачка Камалія розповіла, що російські окупанти в Бучі вбили її коня та замінували кінний клуб з іншими тваринами. Наразі ЗСУ та волонтерам вдалося розмінувати частину території під Києвом, і вони евакуювали з міста сім коней. Виконавиця, яка виїхала з України до Польщі, показала в Instagram наслідки нелюдської поведінки військових злочинців.

"Антихристи, горіть ви в пеклі! Тут ви побачите фото розстрільних моїх коней. Знайте, зомбовані росіяни, це зробили ваші уйо*ки, а не наша армія! І ці фото та відео не фейк! Це реальність! Вам немає місця на нашій планеті! Ви загроза і бур'ян для всього суспільства! Будьте ви прокляті і всі ваші 12 поколінь! А краще не народжуйтеся, тварюки! - емоційно висловилася Кмалія. - Земля від вас стогне!"

Фото: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial/

Фото: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial/

Також співачка показала фотографії та відео приміщень кінного клубу, які росіяни засипали сміттям та відходами. "Полюбуйтеся, що свині рашафашисти залишили по собі! Вони напевно звикли так жити, в чистоті і порядку їм жити, мабуть, якось незвично?!!" – написала вона.

Камалія подякувала людям, які беруть участь у пошуку, порятунку та евакуації людей, коней та інших тварин із Бучі, а також доблесним воїнам ЗСУ.

“Хлопці, ми пишаємося вами! Так тримати! Ви найкращі! А також дякую жителям міст Гостомель, Ірпінь, Буча, Ворзель за їхню чуйність і добросердечність, адже багато хто з вас підгодовували голодних коней, деякі дали притулок у себе на території приватних будинків і брали активну участь у пошуку господарів, - говориться у публікації. - Попереду ще багато роботи, але разом ми сила і опора кожному! Ніколи ще Україна не була така єдина, як сьогодні! Перемога за нами! Тому що сила і правда з нами! Слава Україні! Героям Слава! Все буде Україна!"

Читайте також

Телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила незвичайне ім’я свого новонародженого сина

Телеведущая Иванна Онуфрийчук рассекретила имя своего новорожденного сына. Знаменитость назвала мальчика Адамом

Алла Кудлай зізналася, де перебувають її рідні під час війни

Украинская певица Алла Кудлай рассказала о родных людях, живущих за границей во время войны. Артистка также поделилась талантами невестки и внуков

Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка"

Виктория Варлей вышла замуж за россиянина и живет в Майами - актриса родила ребенка в 39 лет - что известно о ее жизни