Лайм

"Настане день": творці хіта "Доброго вечора, ми з України" випустили новий трек про перемогу

Надихаюча композиція набирає популярності

Під час війни з Росією музика допомагає українським захисникам та цивільним зберігати бойовий дух. Раніше артисти заспівали разом "Ой у лузі червона калина" для благодійного концерту на підтримку країни, а тепер електронний дует Probass & Hardi випустили нову пісню "Настане день", присвячену перемозі над російськими окупантами. Музиканти відомі завдяки треку "Доброго вечора, ми з України", який у 2022 році став популярним як неофіційне військове вітання.

"Настане день! Він уже близько! Я відчуваю! Я це бачу! Я чую, як ми святкуємо нашу перемогу! Весь світ чує! - написали Probass & Hardi про свою нову композицію. - Ми сильні, ми мужні, українці неймовірні. Кожен із нас робить для цього все, що потрібно, і зробить ще більше. У нас багато землі, урожай соняшників буде рекордним! Ми знаємо всю правду! Правда знає нас!"

Для відео "Настане день" музиканти використали кадри війни в Україні, на яких захисники країни завдають ударів по ворожій техніці.

DJ Probass та DJ Hardi (Артем Ткаченко та Максим Мокренко) окрім музики активно займаються волонтерською діяльністю. Про це музиканти з Кременчука розповідають у Instagram. "Ми продовжуємо працювати на нашу спільну перемогу, адже у єдності головна сила народу України!" - пишуть вони.

Трек "Доброго вечора, ми з України" після 24 лютого став однією з найпопулярніших пісень війни. З цієї фрази, яку спочатку промовив Марко Галаневич із гурту "ДахаБраха", починає свої відеозвернення голова Миколаївської ОДА Віталій Кім, її використовував міністр оборони Рєзніков та захисники ЗСУ.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Вагітна дружина Сергія Тігіпка Анна Зіневич повідомила, що вони з чоловіком чекають на доньку - у сім'ї політика підростає троє синів

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві