RU  UA

Дізнатися

Співак Тамерлан показав зруйнований будинок дитинства у Бородянці: фото

Учасник дуету "Тамерлан і Альона" вражений побаченим

Український співак Тамерлан із дуету "Тамерлан і Альона" - один із багатьох українців, які захищають країну в лавах територіальної оборони. Артист брав участь у патрулюванні Бучі після виведення російських військ, а тепер відвідав зруйновану Бородянку.

Тамерлан сфотографувався у дворі будинку, де жив у дитинстві. Як і безліч будівель у селищі Київської області, панельна п'ятиповерхівка за його спиною зруйнована пожежею після потрапляння снаряда.

"У цьому будинку пройшло моє дитинство", - говорить підпис до фотографії.

"МНСники працюють зараз, розмінують. Розстріляного такого дуже багато", - прокоментував співак побачене в Instagram-історіях.

Як повідомляв раніше Апостроф, у Бородянці російські окупанти повністю зруйнували десятки багатоквартирних будинків , знищили інфраструктуру, залишили мирних жителів похованими під завалами. У селищі немає електрики та водопостачання, знищено магазини, банки, аптеки та інші об'єкти.

Співробітники ДСНС, військовослужбовці та волонтери розбирають завали зруйнованих будинків, під якими перебувають загиблі та, можливо, живі жителі Бородянки.

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ирина Билык рассказала о своей личной жизни. Сердце певицы занято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Александр Усик поборол Тайсона Фьюри. Украинские звезды эмоционально отреагировали на историческую победу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Украинский боксер Александр Усик победил Тайсона Фьюри и стал чемпионом мира. Жена спортсмена Екатерина Усик эмоционально поздравила любимого