RU  UA

Дізнатися

Біллі Айліш, Мадонна та інші зірки зберуть кошти для українців на глобальному онлайн-мітингу

Захід "Встань на захист України" відбудеться 9 квітня

Сьогодні мільйони людей в усьому світі підтримують Україну, яка вже 44 дні бореться з російськими окупантами. Збором коштів для допомоги українцям зайняті різні благодійні фонди, і тепер до них приєдналася міжнародна організація Global Citizen, яка організує в соцмережах мітинг "Встань на захист України" (Stand Up For Ukraine).

Фото: https://www.instagram.com/billieeilish/

The Hollywood Reporter пише, що свою участь у заході 9 квітня підтвердили Біллі Айліш, Х'ю Джекман, Елтон Джон, Мадонна, Кріс Рок, Біллі Портер, Селін Діон, Кеті Пері, Стіві Вандер, Брюс Спрінгстін, Еллен Дедженерс, Падма Лакшмі та інші зірки. Метою мітингу є збирання коштів для українських біженців.

Мітинг "Встань на захист України" покликаний підтримати біженців та мобілізувати гуманітарні зусилля, які допоможуть українцям. У нещодавньому відеозверненні президент України Володимир Зеленський закликав громадськість взяти у ньому участь. Зеленський також з'явився у попередньо записаному фрагменті, який транслювався під час вручення "Греммі". Він заявив, що "запрошує всіх: музикантів, акторів, спортсменів, бізнесменів, політиків, усіх - усіх, хто хоче приєднатися до цього руху".

Фото: Getty Images

Співачка Мадонна вже заінтригувала фанатів, опублікувавши в Instagram-історіях фотографії зі своїми дітьми. Їх вона прикрасила емодзі українського прапора і написала: "Залишайтеся на зв'язку, на вас чекає дещо особливе".

Фото: https://www.instagram.com/madonna/

Фото: https://www.instagram.com/madonna/

Фото: https://www.instagram.com/madonna/

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале