Лайм

Був Усик, став Чубик: український боксер порадував мережу козацьким оселедцем

Спортсмен повернув знамениту зачіску

Український боксер Олександр Усик під час підготовку до бою з Ентоні Джошуа повернув зачіску, з якою 10 років тому виборов золоту медаль на Олімпіаді в Лондоні. В Instagram спортсмен опублікував селфі з козацькою оселедцем та вусами, чим порадував шанувальників.

"Все буде Україна!" – написав боксер.

Фото: https://www.instagram.com/usykaa/

Фото Усика з оселедцем зібрало понад 128 тисяч лайків, а користувачі соціальної мережі засипали його схвальними коментарями: "Наш козак!" "Ого, Усик, якого ми пам'ятаємо". "Був Усик, став Чубик".

Фото: https://www.instagram.com/usykaa/

Після того, як 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну з Україною, Олександр Усик засудив дії окупантів. Хоча багато хто критикував його за відданість УПЦ Московського патріархату, він вступив у тероборону і відкрито говорив про військові злочини РФ.

Фото: https://www.instagram.com/usykaa/

Під час підготовки до матчу-реваншу з британцем Ентоні Джошуа спортсмен пішов у "духовний та інформаційний пост". Також він вирішив поставити крапку в суперечках щодо його ставлення до військової агресії Росії.

"Головним і першочерговим у моєму житті є Православна Віра. І це не просто данина традиції або зовнішня обрядовість. У ВІРІ сенс мого життя, ВІРА - це моє життя, тому що в Церкві Христовій я бачу ЄДИНУ можливість порятунку своєї грішної душі і надію на життя вічне, - написав Усик в Instagram. - Тому орієнтуюся на Предстоятеля нашої Церкви Блаженнішого митрополита Онуфрія, який абсолютно ясно і зрозуміло дав оцінку всьому, що сталося, назвавши речі своїми іменами, і так само, беру за основу його духовну настанову, в якій він особливо зазначив, що зараз, у цей трагічний час, потрібно більше молитися. Тому, починаючи підготовчий процес, йду в суто духовний, спортивний та ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПОСТ!"

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни