RU  UA

Дізнатися

Немає хатньої робітниці, немає няні: Оля Полякова розповіла, як живе з дітьми у Франції

Співачка з доньками призвичаюються до нових реалій

У перші дні повномасштабної війни проти російських окупантів Оля Полякова з доньками виїхали з Києва на Західну Україну, а нещодавно своїм жіночим колективом вони перебралися до Франції. Там артистка з дітьми пристосовуються до нового побуту, і він відрізняється від того, що був у їхній сім'ї до 24 лютого.

В інтерв'ю "Ранку з Україною" співачка зізналася, що під час війни для неї та дівчаток відкрилися складності повсякденного життя. Проте 17-річна Маша та 10-річна Аліса швидко навчаються новому, чому щиро радіє зіркова матуся.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Немає хатньої робітниці, немає няні і дочкам доводиться допомагати мені по господарству. Тому їм довелося багато чого навчитися. Якщо чесно, я цьому дуже рада. Коли вони миють посуд чи пилососять, думаю: "О, гарні дівчата в мене ростуть! Усьому навчаться і з будь-якої ситуації викрутяться!", - поділилася зірка. - Тому що життя непередбачуване!".

Полякова й сама не думала, що їй колись знадобляться ці навички у побуті, а тепер замислюється про те, щоб зайнятися викладанням – вокалу чи ігри на фортепіано.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Найскладніше для співачки – це не показувати своїх переживань дітям. За її словами, вона ніколи не була "класичною мамою" й ніколи не ховала своїх емоцій від дочок.

"От ви мене питаєте: "Як заспокоїти дітей?" А що я можу порадити? Я просто жінка з двома дітьми у чужому домі. Єдине, що скажу – приділяйте їм увагу, любіть, обнімайте, гуляйте з ними. Мені важливо зараз показати донькам, що я для них – стіна, що разом зі мною вони захищені. Адже сьогодні в усієї України повне почуття незахищеності й лише ми, батьки, можемо це змінити для наших дітей", - наголосила вона.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов