RU  UA

Дізнатися

Небезпека 10 із 10: Дмитро Комаров розповів, як зустрів Великдень у Харкові

Ведучого надихнула сила духу харків'ян та захисників міста

Мандрівник Дмитро Комаров під час війни їздить Україною і показує, як російські окупанти знищують міста та села. Свято Великодня ведучий програми "Світ навиворіт" зустрів у Харкові, який щодня страждає від ворожих обстрілів.

Комаров побував у постраждалих районах та розповів, як надихнули його мешканці та військові, які захищають місто.

"Цей день я провів у Харкові. Місті, яке щодня страждає і перебуває під безперервними обстрілами. Місті, де сьогодні немає безпечного місця. Але при цьому в місті, де непереможні люди. Люди, якими пишаєшся. Як і всією нашою нацією, яка вже стала прикладом для світу. У цьому я переконуюся кожен день, переміщаючись лінією фронту. І сьогодні переконався в черговій раз. У храмах Салтівки, найбільш постраждалого житлового масиву в місті, де більшість будинків підірвані", - написав телеведучий у Instagram.

Комарова захопила енергетика людей, які два місяці живуть у підвалах, але при цьому випромінюють добро та позитив.

"Священик, незважаючи на мінометні обстріли, бере ящик пасок і йде по підвалах - особисто вітати людей у укриттях. Я посміхався, спілкуючись із чудовою командою Патрульної Поліції, яка сьогодні доставила до Харкова з польського кордону Благодатний вогонь", - розповів Дмитро.

Особливу гордість викликали в нього непереможні українські військові.

"Завдяки цим людям сьогодні по всій країні ми можемо відзначати Великдень. А ті міста, куди не прийшла війна, живуть повноцінно, люди можуть гуляти з дітьми вулицями. Завдяки героям, які мало сплять, перебувають у полях, країна живе, - пише він. - До мурашок. Тому якщо зараз ви в безпечному місці - будь ласка, хоча б подумки подякуйте нашим бійцям, подумайте про ЗСУ. Передайте енергію. Повірте, тут так важко і гаряче, що неможливо передати словами. Небезпека 10 з 10. Кожен військовий здійснює щоденні подвиги".

Дмитро Комаров також привітав українців із Великоднем. Він упевнений, що добро обов'язково переможе зло, а правда переможе брехню.

"Вітаю! Особливий, світлий, важливий день. День, коли варто згадати 10 заповідей. У заповідях є відповідь, на чиєму боці правда, а хто пішов проти Біблії та законів життя. Той, хто йде проти заповідей, приречений на поразку".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Украинский боксер Александр Усик победил Тайсона Фьюри и стал чемпионом мира. Жена спортсмена Екатерина Усик эмоционально поздравила любимого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева