RU  UA

Дізнатися

Слава нашим пацанам: Макс Барських присвятив ЗСУ зухвалу пісню "Don't F@ck With Ukraine"

"Наш приклад покликаний заражати інші народи"

Український виконавець Макс Барських, який захищає Україну в лавах ЗСУ, презентував пісню під назвою "Don't F*ck with Ukraine". Артист розповів, що після ліричної воєнної колискової "Буде весна" йому захотілось створити інтернаціональний трек, який покаже силу українців усьому світові.

Композиція вже з’явилася на Youtube-каналі співака. Нова пісня присвячена українським військовим, честь і мужність яких вражає Барських особисто. Також вона стосується і народного спротиву, завдяки якому світ є свідком народження єдиної сили України.

Крім куплетів англійською, у пісні можна почути український фольклор, написаний без цензури, але з елементами гумору, який артисту вдалося записати у Львові.

"Багато хто з самого початку не вірив в Україну, і думали, що наш народ зламається, а наша армія буде недостатньо сильною та мужньою. Однак, вже третій місяць поспіль наша держава героїчно бореться з російським нашестям. І цей прецедент змінює не лише нашу країну, але й увесь світ. Наш приклад покликаний заражати інші народи", - розповів Макс.

Фото: instagram.com/max_barskih

Нещодавно виконавець зізнався, чому вирішив приєднатися до лав ЗСУ: "Одна з головних причин, чому я вступив до ЗСУ – це бажання підтримати як бійців, так і кожного, хто ніколи не був пов'язаний із військовою справою, але хоче захищати свою країну і зараз відчуває страх. Я теж боявся, і зараз боюсь, звичайно. Але коли я перебуваю на навчаннях, у батальйоні, то відчуваю єдність, і стає легше. Я вірю, що разом ми непереможні. Ну і мені особисто легше, коли я фізично присутній там, де можу бути корисним. Я інакше не можу. Цей мій дім, моє минуле, майбутнє. Це мої близькі. І коли хтось приходить і хоче забрати це, для мене він автоматично стає ворогом".

Фото: instagram.com/max_barskih

Крім того, знаменитість розсекретив свої плани після перемоги. Він зізнався, що мріє обійняти усіх своїх рідних, а також поїхати з концертами по всій Україні.

"Обійму усіх рідних і близьких. Обійму кожного військового. І поїду з концертами по містах України. Я раніше не відчував себе патріотом, адже був скоріше людиною світу: жив кілька місяців на рік у Штатах, мені це подобалося. Я взагалі не раз думав навіть переїхати туди. Але я радий, що цього не сталося. Перебуваючи за кордоном, я не відчув би такої єдності України та українців. А зараз я пишаюся тим, що я українець. Я переконаний, це найсильніший народ у світі", - сказав Барських.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео