RU  UA

Дізнатися

Настя Каменських вперше розповіла, де під час війни знаходиться Потап

Співачка показала спільні фотографії із чоловіком

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Потап підтримує свою країну в соцмережах, висміюючи фейки російської пропаганди, але не говорить про своє місцезнаходження. Через два місяці Настя Каменських розповіла, де знаходиться її зірковий чоловік під час війни.

Співачка вперше за довгий час опублікувала в Instagram спільні фотографії з чоловіком і зізналася, що Олексій знаходиться поруч із нею – в Америці, де допомагає розповідати світові правду про війну.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Ми з Потапом, як і більшість українських артистів, щодня докладаємо всіх зусиль, щоб якнайбільше людей у всьому світі знали правду про Україну і підтримували і допомагали нам. Щоб наше спільне горе та жертви не стали звичними для світу", - поділилася Каменських.

Фото: instagram.com/kamenskux

Співачка додала, що сьогодні головна місія артистів – співати та писати пісні про війну в Україні, які будуть почуті у всьому світі.

"Я дуже вдячна, що ми з Льошею могли на LatinAMAs у США гордо тримати наш прапор та розповісти про ситуацію в наших українських містах, привернути увагу до проблеми світу в Україні. Дякую Потапе, що був поряд. Дякую, що ми Українці!", – написала Настя.

Фото: instagram.com/kamenskux

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали известны имена второй десятки финалистов Евровидения 2024 – кто попал в финал и какими были лучшие выступления шоу 9 мая

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастин Бибер станет отцом - его жена Хейли Бибер беременна - пара сообщила радостное известие в соцсетях - фото и видео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona и Jerry Heil выступят в финале Евровидения 2024 года вторыми - порядок выступления всех остальных 25 участников шоу