RU  UA

Дізнатися

Після Львова в Борислав: Анджеліна Джолі відвідала ще одне місто в Україні

Знаменитість приїхала із гуманітарною місією

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі після візиту до Львова заїхала до міста Борислав (Львівська область). Вона відвідала дітей у навчально-реабілітаційному центрі "Гармонія".

Про це повідомляє Бориславська міська рада на своїй сторінці в Facebook. Знаменитість поспілкувалася вихованцями навчально-реабілітаційного закладу, а також дітьми-переселенцями, яких евакуювали з Луганщини.

Фото: facebook.com/boryslavrada

"Голлівудська зірка та пані посол ООН у справах біженців Анджеліна Джолі сьогодні, 1 травня, завітала в місто Борислав у КЗ ЛОР НРЦ "ГАРМОНІЯ". Акторка та її команда прибули до дітей з подарунками, гарним настроєм. Також пані посол поспілкувалася з дітьми з Луганщини", - говориться у підписі до знімків.

Фото: facebook.com/boryslavrada

Фото: facebook.com/boryslavrada

Нагадаємо, Джолі приїхала в Україну з важливою метою – допомогти українцям. Відомо, що ще в у перші дні війни вона висловилася проти вторгнення РФ у незалежну Україну та закликала зупинити війну. Разом із колегами з ООН у справах біженців Анджеліна займається організацією допомоги українцям, які були змушені покинути свої домівки через російську агресію.

Фото: facebook.com/boryslavrada

Фото: facebook.com/boryslavrada

"Як і багато хто з вас, я молюся за людей в Україні. Я і мої колеги з Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців зосереджені на тому, щоб зробити все можливе для забезпечення захисту біженців у регіоні. Ми вже бачили повідомлення про жертв та людей, які почали залишати свої будинки у пошуках безпечних місць. Ще рано говорити про те, що може статися, але значення цього моменту для народу України та для міжнародного правопорядку неможливо переоцінити", - написала акторка в перші дні війни в Україні.

Фото: facebook.com/boryslavrada

  • Раніше Анджеліна Джолі відвідала дітей з України в італійській лікарні. Знаменитість також зустрілася з лікарями та медсестрами, які дбають про біженців.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Була дуже страшна ситуація: український співак розповів, як представники ТЦК затримали його колегу

Исполнитель Никита Леонтьев рассказал, как работники ТЦК пытались похитить его коллегу – чем закончилась ситуация

Тіна Кароль висловилася про навчання 15-річного сина за кордоном та розповіла, скільки мов він знає

Тина Кароль рассказала о сыне Вениамина, который учится в Великобритании - 15-летний парень знает несколько языков

Джамала втретє стала мамою: співачка показала зворушливе фото з пологового

Певица Джамала родила третьего сына и рассекретила его имя - звезда показала фото из роддома - пост артистки