RU  UA

Дізнатися

Ти, як Україна, можеш усе: Потап ніжно привітав Настю Каменських із днем народження

Репер присвятив коханій зворушливі рядки

4 травня Настя Каменських святкує свій 35 день народження. З самого ранку співачка отримує у соцмережах привітання, у тому числі й від зіркового чоловіка. Потап, який знаходиться з дружиною за кордоном, присвятив коханій зворушливий допис в Instagram.

Репер опублікував архівну фотографію Насті, де вона зображена крупним планом. Потап підкреслив красу та силу співачки, порівнявши її з Україною.

Фото: instagram.com/realpotap

"Моя найкрасивіша жінка у всьому світі! Я люблю тебе, я обожнюю тебе, я співаю тебе! Я так пишаюся тобою, твоєю силою і неймовірною красою! Ти як Україна, можеш все! Ти для мене не просто діамантовий витвір мистецтва, ти моя мрія, мій партнер, моя підтримка, мій друже, моя пісня!", - написав музикант.

Потап додав, що став ще більше пишатися Настею, адже за складних для України часів вона стала "символом нашої країни на міжнародній сцені, янголом миру, який несе прапор свободи, рупором народу".

"Здається, що для тебе можливо все, тому що все, що ти робиш, у всьому в чому ти береш участь, ти прикрашаєш своєю красою та талантом! Я безмежно вдячний долі, що вона подарувала мені тебе. Люблю тебе моє сонечко, дуже сильно люблю. З днем народження!", - привітав кохану музикант.

Фото: instagram.com/kamenskux

З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Настя Каменських виступає за кордоном з благодійними концертами та розповідає світові правду про війну. Нещодавно співачка відкривала церемонію Latin American Music Awards 2022, нагадавши гостям, що Росія вчиняє геноцид проти українців.

Фото: instagram.com/kamenskux

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михаил Кукуюк не смог присоединиться к военной службе из-за проблем со здоровьем - что будет делать актер, если получит еще одну повестку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Иванна Онуфрийчук родила сына в 37 лет - ведущая показала малыша и себя в роддоме - что известно о ее личной жизни

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак умер 28 мая на 84-м году жизни - прощание с актером состоялось в его родном театре во Львове - фото