Лайм

13 учасників "Євробачення-2022" заспівали "Стефанію" гурту Kalush Orchestra: відео

Артисти зізналися, що хоч і погано знають слова, мелодію наспівати точно можуть

Пісня "Стефанія" гурту Kalush Orchestra отримала величезну популярність не лише в Україні, але й далеко за її межами. Так, учасники цьогорічного "Євробачення" заспівали україномовний хіт про маму Стефанію на церемонії відкриття пісенного конкурсу.

Представники з Ірландії, Естонії, Північної Македонії, Ісландії, Азербайджану, Литви, Швейцарії, Нідерландів, Польщі, Швеції, Великої Британії, Німеччини та Франції виконали композицію на бірюзовій доріжці. Артисти зізналися, що хоч і погано знають слова, мелодію наспівати точно можуть. Відповідне відео з'явилося на Youtube-каналі Eurovision Ukraine official.

У ролику можна побачити, що приспів пісні наспівали представниця Литви Моніка Лю, Швейцарії Маріус Бер та гурт з Ісландії Systur, які разом з українцями пройшли у фінал "Євробачення". До виконання українського хіта приєдналися представниця Нідерландів S10, Естонії – Стефан та гурт із Франції Alvan & Ahez.

Крім того, нещодавно The Rasmus заспівали "Стефанію" з Kalush Orchestra і заговорили про співпрацю. Музиканти рок-гурту зізналися, що з українським гуртом легко знайшли спільну мову. "Ми знайшли спільну мову, бо вони – гурт, і ми – гурт. У нас схожа енергетика. І ми, і вони знаємо, як це бути разом, це знайомі відчуття обом. Мабуть, тому нам з ними легко спілкуватися" – заявив соліст The Rasmus.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також