RU  UA

Дізнатися

Kalush Orchestra випустили потужний кліп "Стефанія" - його знімали у зруйнованих містах під Києвом

Відео присвятили українським матерям

Переможці "Євробачення-2022" Kalush Orchestra презентували офіційне музичне відео на пісню "Stefania". Матеріал для кліпу знімали у містах, зруйнованих російськими окупантами.

Зйомки відео проходили у квітні за кілька тижнів після звільнення Київщини від ворожих військ.

"Це відео було зняте у Бучі, Ірпіні, Бородянці, Гостомелі, містах біля Києва, які постраждали від жахів російської окупації. Присвячується відважним людям України, матерям, які захищають своїх дітей, усім, хто віддав життя за свободу. Кожному чоловікові, жінці, кожній невинній дитині, - йдеться в заяві Kalush Orchestra, яка з'являється наприкінці кліпу. - У війни в Україні багато облич, але обличчя наших матерів підтримують життя в наших серцях у найтемніші часи" .

Фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк розповів, що колись присвятив цю пісню своїй мамі Стефанії, а коли розпочалася війна, вона набула багато нових сенсів.

"Хоча в пісні немає жодного слова про війну, у багатьох пісня стала асоціюватися з мамою Україною. Більше того, суспільство почало називати її гімном нашої війни. Але якщо Стефанія тепер гімн нашої війни, я б хотів, щоб вона стала гімном нашої перемоги", - сказав він.

У Instagram Псюк додав, що кадри відео "б'ють дуже глибоко та боляче". На відео жінки-військові у зруйнованих містах забирають дітей із палаючих та розбомблених будинків, відводять їх до мам.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекеры обновили свои ставки на победителя "Евровидения-2024" - перво место занимает Хорватия, Украина - четвертое

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представитель Финляндии Windows95man показал эпатажный номер в первом полуфинале "Евровидения-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil получила травму во время выступления на Евровидении-2024 – певица вышла на связь в соцсетях и рассказала о своем самочувствии