RU  UA

Дізнатися

У жовто-блакитній сукні від українського бренду: Тіна Кароль виступила у Токіо на підтримку України

Артистка подякувала Японії та її народу за підтримку нашої держави

Українська виконавиця Тіна Кароль з початку війни в Україні активно збирає гроші на допомогу нашим захисникам на благодійних заходах. Так, цього разу вона прилетіла до Японії, де на Rakuten Girls Award 2022 виконала україномовні композиції.

У своєму блозі в Instagram співачка опублікувала пост, у якому поділилася емоціями та показала фото із заходу. На сцену вона вийшла у пишній сукні жовто-блакитного кольору із ефектним вирізом на нозі. Патріотичне вбрання було створене українським брендом LEVER COUTURE, засновницею якого є дизайнерка Lesya Verlingieri.

"Дякую українському дизайнеру LEVER COUTURE за створення надзвичайно патріотичної сукні", - написала Тіна у соцмережах.

Фото: instagram.com/tina_karol

Також артистка подякувала Японії та її народу за підтримку нашої держави у війні з російським агресором.

Фото: instagram.com/tina_karol

"Хочу подякувати Японії та її народу, що так віданно підтримали і продовжують підтримувати Україну. Україна об'єднує весь світ, а так само Японію у боротьбі з ворогом, який вирішив, що не має існувати нація, мова, культура України. Артист – це айдентика нації, а музика – це зброя в його руках. Кожен наш крок – це об’єднаний фронт: творчий, військовий, інформаційний, кіберфронт. Ми боремося за право бути господарем на своїй землі. Ми обов'язково переможемо і відновимо нашу країну, як колись це зробила Японія! Слава націям! Слава Україні!" – висловилася знаменитість після виступу.

Фото: instagram.com/tina_karol

Фото: instagram.com/tina_karol

"Японія підтримує Україну і дуже багато зробила для України в гуманітарному сенсі – відправила надзвичайну кількість гуманітарної допомоги. Вони підтримують усі Україну. Вони всюди роблять оці журавлики синьо-жовті. І разом зі мною говорять ось цей меседж (ред. – посилають росіян слідом за кораблем)", - також заявляла Кароль раніше.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие