Лайм

Хочу побачити чоловіка: Оля Полякова заговорила про повернення до України

Виконавиця розповіла про свої плани

У перші дні повномасштабної війни проти російських окупантів Оля Полякова з доньками виїхали з Києва на Західну Україну, а згодом вони перебралися до Франції. Там артистка з дітьми звикають до нового побуту і вчаться жити у нових реаліях. Однак співачка зізналася, що сумує за чоловіком та має в Україні справи, які треба вирішити, тому найближчим часом планує приїхати додому.

"Назад я зовсім скоро сама поїду, тому що хочу вже дуже побачити свого чоловіка – це перше. По-друге, я зробила великий збір у себе на сторінці, і ми назбирали гроші на турнікети. Ми їх замовили аж в Китаї і вони дуже довго йшли, і ось вони вже прийшли і мені потрібно їх привезти. Я хочу ще там дати концерти якісь. Я приїду сама зовсім скоро", - розповіла знаменитіть "Зірковому шляху".

Фото: Youtube

Полякова поділилася, що сама готова їхати, але дітей привезти сюди вона поки що не наважиться: "Не знаю, коли можна буде дітей привезти. Сьогодні наче все в Києві спокійно, але ж бачиш, що бере й прилітає. В мого близького друга Артема було пряме попадання поруч із його домом. Якби не оцей дім, то прилетіло б прямо йому у вікна. Тому дітей я ще не готова привезти сюди".

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Раніше співачка заявляла, що під час війни для неї та дівчат відкрилися складності повсякденного життя. Проте 17-річна Маша та 10-річна Аліса швидко навчаються новому, чому щиро радіє зіркова мама.

"Немає хатньої робітниці, немає няні і донькам доводиться допомагати мені по господарству. Тому їм довелося багато чого навчитися. Якщо чесно, я цьому дуже рада. Коли вони миють посуд чи пилососять, думаю: "О, гарні дівчата в мене ростуть! Усьому навчаться і з будь-якої ситуації викрутяться!", - говорила Оля. - Тому що життя непередбачуване!".

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Крім того, Полякова впевнена, що найкращий спосіб підтримати дітей у ситуації, яка склалася, - приділяти їм якомога більше уваги: "От ви мене питаєте: "Як заспокоїти дітей?" А що я можу порадити? Я просто жінка з двома дітьми у чужому домі. Єдине, що скажу – приділяйте їм увагу, любіть, обнімайте, гуляйте з ними. Мені важливо зараз показати донькам, що я для них – стіна, що разом зі мною вони захищені. Адже сьогодні в усієї України повне почуття незахищеності й лише ми, батьки, можемо це змінити для наших дітей".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil