RU  UA

Дізнатися

Хочу побачити чоловіка: Оля Полякова заговорила про повернення до України

Виконавиця розповіла про свої плани

У перші дні повномасштабної війни проти російських окупантів Оля Полякова з доньками виїхали з Києва на Західну Україну, а згодом вони перебралися до Франції. Там артистка з дітьми звикають до нового побуту і вчаться жити у нових реаліях. Однак співачка зізналася, що сумує за чоловіком та має в Україні справи, які треба вирішити, тому найближчим часом планує приїхати додому.

"Назад я зовсім скоро сама поїду, тому що хочу вже дуже побачити свого чоловіка – це перше. По-друге, я зробила великий збір у себе на сторінці, і ми назбирали гроші на турнікети. Ми їх замовили аж в Китаї і вони дуже довго йшли, і ось вони вже прийшли і мені потрібно їх привезти. Я хочу ще там дати концерти якісь. Я приїду сама зовсім скоро", - розповіла знаменитіть "Зірковому шляху".

Фото: Youtube

Полякова поділилася, що сама готова їхати, але дітей привезти сюди вона поки що не наважиться: "Не знаю, коли можна буде дітей привезти. Сьогодні наче все в Києві спокійно, але ж бачиш, що бере й прилітає. В мого близького друга Артема було пряме попадання поруч із його домом. Якби не оцей дім, то прилетіло б прямо йому у вікна. Тому дітей я ще не готова привезти сюди".

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Раніше співачка заявляла, що під час війни для неї та дівчат відкрилися складності повсякденного життя. Проте 17-річна Маша та 10-річна Аліса швидко навчаються новому, чому щиро радіє зіркова мама.

"Немає хатньої робітниці, немає няні і донькам доводиться допомагати мені по господарству. Тому їм довелося багато чого навчитися. Якщо чесно, я цьому дуже рада. Коли вони миють посуд чи пилососять, думаю: "О, гарні дівчата в мене ростуть! Усьому навчаться і з будь-якої ситуації викрутяться!", - говорила Оля. - Тому що життя непередбачуване!".

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Крім того, Полякова впевнена, що найкращий спосіб підтримати дітей у ситуації, яка склалася, - приділяти їм якомога більше уваги: "От ви мене питаєте: "Як заспокоїти дітей?" А що я можу порадити? Я просто жінка з двома дітьми у чужому домі. Єдине, що скажу – приділяйте їм увагу, любіть, обнімайте, гуляйте з ними. Мені важливо зараз показати донькам, що я для них – стіна, що разом зі мною вони захищені. Адже сьогодні в усієї України повне почуття незахищеності й лише ми, батьки, можемо це змінити для наших дітей".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии