Лайм

Дуже хвилювалася: як мама Стефанія відреагувала на перемогу Kalush Orchestra на "Євробаченні-2022"

Олег Псюк розповів подробиці

Група Kalush Orchestra переміг на "Євробаченні-2022" із піснею "Стефанія". Лідер колективу Олег Псюк присвятив композицію найріднішій людині – своїй мамі.

Мама репера Стефанія стежила за перебігом конкурсу і разом з усією Україною не лягала спати до третьої ночі. Після того, як стало відомо, що Україна перемогла на міжнародному пісенному конкурсі, вона, як і всі українці, була дуже щасливою. Про це Псюк розповів детальніше під час пресконференції у Львові.

Фото: instagram.com/kalush.official

"Вона теж не спала до третьої ночі. Вона за всім стежила і дуже хвилювалася. І вона щаслива, звичайно, що щаслива. Пісня, яку я присвятив своїй мамі, посіла перше місце на "Євробаченні". І принесла Україні перемогу. Які можуть бути ще емоції", – сказав Олег.

Також мама музиканта прокоментувала заяву сина про Маріуполь та "Азовсталь", яку він виголосив у гранд-фіналі після виступу. Стефанія зізналася, що неймовірно пишається тим, що виконавець син знайшов потрібний момент і сказав ці слова перед величезною аудиторією. "Я прошу всіх вас: "Будь ласка, допоможіть Україні, допоможіть Маріуполю! Допоможіть "Азовсталі"! Зараз!" – заявив Псюк зі сцени "Євробачення".

Фото: Youtube

"Я приємно здивована була, що мій Олег все ж таки сказав ті слова про Маріуполь і про "Азовсталь". Я одразу йому написала повідомлення, що він - молодець, тому що сказав це, незалежно від того, дискваліфікують його чи не дискваліфікують. Він зробив свою роботу, зробив те, що він мав зробити для людей", - відреагувала на це Стефанія.

"Пісня "Стефанія" - однойменна пісня, присвячена моїй мамі. У цій пісні взагалі немає жодного слова про війну. Тільки після початку війни вона почала набувати дуже багато нових сенсів. Багато людей почали її сприймати, як "Україна - моя мати", або просто сумувати за своїми матерями... І таким чином пісня стала дуже вірусною... І зараз, можна сказати, у серцях дуже багатьох українців... І дуже багато людей називають її "піснею нашої війни", як гімн. Якщо вже так, то я хотів би назвати її піснею нашої перемоги!" - говорив раніше лідер гурту Kalush Orchestra.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття