RU  UA

Дізнатися

Як можна бути такими схожими: дружина Віктора Павлика показала фото сина з татом та бабусею

Сім'я співака приїхала до будинку його дитинства

Дружина Віктора Павлика із маленьким сином повернулася з Ізраїлю в Україну. Після повернення до рідної країни Катерина Репяхова з сім'єю відвідала бабусю Мишка та показала фото, на якому вони неймовірно схожі.

Мама народного артиста мешкає у Теребовлі, Тернопільській області. Дружина співака зняла на відео теплу зустріч бабусі з онуком та показала дописувачам в "сторіз". На першому кадрі 81-річна Олександра бере на руки 11-місячного Мішу та притискає його до себе. Малюк у цей час усміхається. Бабуся зауважила, що з моменту їхньої першої зустрічі хлопчик дуже підріс. "Який ти важкий", - каже вона.

Фото: instagram.com/repyahovakate

На наступному кадрі Репяхова відзначила неймовірну схожість Павликів. Те, що хлопчик росте копією тата-артиста, який зі своєю мамою "одне обличчя", видно неозброєним оком вже давно, а тепер можна помітити схожість Мишка з бабусею. "Як можна бути такими схожими", – підписала знімок Катерина.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Дружина Віктора Павлика з дитиною два місяці була у сестри в Ізраїлі, куди бігла від війни. Співак увесь цей час був в Україні та підтримував наших бійців своєю творчістю. І ось, нарешті, через довгий час сім'я возз'єдналася. Довгоочікувана зустріч відбулася в Німеччині, де артист мав концерт.

Повертатися до Києва дружина співака поки не планує. Дівчина вирішила тимчасово прожити на західній Україні. Цього місяця Мишкові виповниться рік і молода мама планує відсвяткувати перший день народження сина в Івано-Франківську.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Николас Карма рассказал, что во Львове на него напали хулиганы. Карма обратился к стражам порядка

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барских дал большой концерт в Киеве. Наталья Могилевская побывала на шоу и рассказала о своих эмоциях

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ирина Билык рассказала о своей личной жизни. Сердце певицы занято