Лайм

Було відчуття, що він нас підтримав: Кошовий розповів про зустріч із Зеленським

Спілкування тривало лише 15-20 хвилин

Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів, як спілкується зі своїм близьким другом Володимиром Зеленським у період війни в Україні. Він зазначив, що постійно підтримує зв'язок із президентом, але глава держави через постійну зайнятість може не відповідати на повідомлення по декілька днів. Також актор розсекретив, якою була їхня нещодавня зустріч.

"Приїхали, щоб підтримати його. Там 15-20 хвилин у нього було, чомусь багато журналістів зібралося. Потім ми дізналися, що в цей час приїхав Борис Джонсон. Ми приїхали, зустрілися з Андрієм Борисовичем, з Володимиром Олександровичем, трохи поспілкувалися, запитали у них. Я йому показав трохи мемів про "Я вам зараз покажу, звідки на Білорусь готувався напад", - сказав Кошовий "Українській правді".

Фото: Пресслужба "Квартал 95"

Актор студії "Квартал 95" також зізнався, що після зустрічі із президентом України у нього всередині виникло відчуття, що це не він його приїхав підтримати, а навпаки.

"Знаєш, я думаю, що не ми його приїхали підтримати, а після зустрічі було таке відчуття, що він нас підтримав. Вийшли з ейфорією. Сказав: "Так, все, давайте мені потрібно працювати". Ми сфотографувалися ще на пам'ять на Банковій перед Офісом президента. Фотку не виставляю, бережу до перемоги", - поділився деталями Євген.

"Він у військовому стані. Він мені, мабуть бреше, що він спить. Таке відчуття, що він цілодобово просто десь там в медіапросторі чи на зустрічах різних. Я не знаю, скільки годин він може спати", - відповів Кошовий на питання про те, у якому стані зараз Володимир Зеленський.

Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi

Крім того, актор запевнив, що його близький друг не відмовився від планів йти у президенти, навіть якби знав наперед про всі труднощі, з якими доведеться зіткнутися:

"Навіть якщо б я його відмовляв, знаючи Володимира Олександровича, він би не відмовився. У 2019 році на нього вилилося багато критики, потім прийшов коронавірус, потім війна… Я думаю, що навіть якби він знав про це все, він би не відмовився. Це було його рішення. Це було остаточне рішення".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLіme і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску