RU  UA

Дізнатися

Соліст Imagine Dragons підняв прапор України на концерті у Празі: відео

Українці оцінили красивий жест

Дедалі більше світових зірок під час концертів та публічних заходів висловлюють підтримку Україні. Синьо-жовті прапори на сцені вже піднімали Тілль Ліндеманн із Rammstein та Біллі Айліш, а тепер до них приєднався Ден Рейнольдс із Imagine Dragons.

Фото: https://www.instagram.com/imaginedragons/

5 червня американський гурт виступив у Празі, і під час виконання пісні "Walking the wire" соліст підняв український прапор. Його він отримав від дівчини з Харкова – мешканки зруйнованого російськими окупантами району Північна Салтівка.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Imagine Dragons Fan Page (@imagine.dragons_ua)

На відео Рейнольдс міцно тримає символ української боротьби, притискає його до грудей та піднімає високо над головою. "Я візьму тебе за руку, коли гримне грім. І я триматиму тебе міцно, я не зійду зі шляху. Я обіцяю тобі, що ми впораємося з тим, що трапиться. Ми йдемо по натягнутому канату", - говорить текст пісні.

Imagine Dragons - популярний американський рок-гурт, який вже кілька разів виступав в Україні. Після початку повномасштабної війни музиканти підтримали нашу країну. Вони скасували концерти в РФ та взяли участь у благодійному марафоні Save Ukraine.

"У світлі недавніх подій ми з сумом повідомляємо, що наші концерти в Росії та Україні скасовуються до подальшого повідомлення. Наші думки з Україною та всіма, хто страждає від цієї непотрібної війни", - йдеться у заяві Imagine Dragons у Instagram.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации