RU  UA

Дізнатися

Брітні Спірс вийшла заміж за Сема Асгарі: перші фото весілля

28-річний актор – третій чоловік 40-річної співачки

9 червня Брітні Спірс та Сем Асгарі одружилися на церемонії в їхньому будинку в Лос-Анджелесі. Новина про це, а також перші фото нареченого та нареченої опублікував журнал Vogue.

(Щоб подивитися фотографії, гортайте вліво).

Співачка познайомилася з актором та фітнес-інструктором іранського походження у жовтні 2016 року на зйомках кліпу "Slumber Party", де Асгарі зіграв її коханого. Зірка сама обрала його фотографію серед учасників кастингу, а коли за кілька місяців знайшла у своїй сумочці номер його телефону, вирішила познайомитися ближче.

Брітні офіційно оголосила про стосунки з Асгарі у Instagram у 2017 році. Разом вони зняли безліч відеороликів про тренування у парі. Асгарі публічно підтримував зірку у її боротьбі звільнення від опікунства батька. Повернувши контроль над особистим життям та фінансами, Брітні прийняла пропозицію Сема одружитися.

Пара зіграла заручини у вересні 2021 року, а у квітні 2022 року оголосила про вагітність Брітні. На жаль, через місяць у 40-річної співачки стався викидень. Пара не залишила надії на поповнення у сім'ї та з оптимізмом дивиться у майбутнє.

Фото: instagram.com/britneyspears

"Ми хотіли зробити весілля маленьким та красивим моментом для сім'ї та друзів", - розповіла Брітні.

У день одруження наречена була одягнена в елегантну сукню від Versace з відкритими плечима та розрізом, що відкриває ноги, а також класичною білою фатою з атласною окантовкою. Образ Брітні Сем доповнив смокінгом від Versace.

Фото: https://www.instagram.com/kevinostaj/

Будинок пари прикрасили трояндами, а у дворі стояв білий кінь із золотими копитами. Він віз карету, гідну принцеси поп-музики. Церемонія одруження проходила під наметом, задрапірованим квітами. Серед гостей були Мадонна, Селена Гомес, Дрю Беррімор, Періс Хілтон та Картер Реум, Донателла Версаче.

Фото: https://www.instagram.com/kevinostaj/

Після церемонії на вечірці Брітні змінила вбрання тричі. За чорною міні-сукнею пішло двокольорове вбрання і, нарешті, червона міні-сукня від Versace.

У пари не було першого танцю, але Селена Гомес, Мадонна та наречена танцювали разом під "Toxic", а потім Періс і Брітні співали "Stars Are Blind". Молодята виїхали з дому о 22:15 на Роллс-Ройсі. Коли вони виїжджали, гості оточили їхню машину бенгальськими вогнями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Николас Карма рассказал, что во Львове на него напали хулиганы. Карма обратился к стражам порядка

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барских дал большой концерт в Киеве. Наталья Могилевская побывала на шоу и рассказала о своих эмоциях

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ирина Билык рассказала о своей личной жизни. Сердце певицы занято