Лайм

Немає можливості оплатити: Оля Полякова розповіла про проблеми зі вступом доньки до вузу мрії

Маші довелося змінити плани через нові обставини

Нещодавно українська співачка Оля Полякова розсекретила, що її старша донька подала документи на вступ до п'яти вузів. Цього разу виконавиця розповіла про це більш детально. Вона зізналася, що Маша мріяла навчатися у музичному коледжі Берклі в Бостоні, однак наразі родина зірки не має змоги оплачувати дороге навчання в США.

"У нас зараз з Марійкою є проблеми, з моєю старшою дочкою. МИ собі думали, що ми підемо в один вуз, але сьогодні немає можливості так багато заробляти і оплачувати цей вуз. Ми прийняли рішення, що вона буде подаватися на підготовчий курс до університету і в наступному році буде подаватися на грант. Тому що той університет, який вона хотіла – музичний коледж Берклі (англ. Berklee College of Music) у Бостоні – дуже дорого коштує. Сьогодні ми просто не маємо змоги оплачувати їй таке дороге навчання", - сказала Полякова у програмі "ЖВЛ".

Фото: instagram.com/mashapolyakova

"Я їй сказала: "Доню, це таке випробування для тебе. Ти повинна так підготуватися за цей рік, щоб зробити від себе усе залежне. Якщо ти зможеш виграти грант і вчитися пільгово або безкоштовно – це буде твоя заслуга, це буде твій вклад вже в сімейний бюджет. Тому ти повинна зібратися, доця, гернесенько і зрозуміти, що таке життя", - також поділилася співачка.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Артистка вважає, що після початку війни в України всім доведеться працювати ще більше і ще важче, аніж раніше. Однак знаменитість радить не жалітися і не плакати, а продовжувати кожному робити свою справу.

"Всім нам зараз дуже складно. Всіх нас витягли з наших життів, з наших кар'єр, з наших робіт. У всіх нас змінилося все, і тепер треба працювати в 5-10 разів більше і важче. Це просто треба прийняти. Не жалітися, не плакатися, а просто працювати ще важче", - резюмувала вона.

Нагадаємо, Маша Полякова вже довгий час захоплюється музикою. Незважаючи на свій юний вік, дівчина вже встигла разом зі своїми друзями створити гурт "Шви". Дебют молодого нестандартного колективу відбувся у листопаді минулого року. Проте реакція користувачів мережі була досить неоднозначною, і зірковій мамі довелося заступатися за доньку після нецензурного виступу. Згодом дочка Полякової сама відповіла хейтерам, які лаяли її за матюки і відверті фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита