Лайм

Будівлі взагалі немає: Могилевська розповіла про зруйнований будинок у Бучі

"Це настільки боляче і неприємно, що я не можу передати"

Українська виконавиця Наталія Могилевська розповіла про свій будинок у Бучі, який зруйнували та розграбували окупанти. В ефірі телемарафону "Єдині новини" вона поділилася, що російські солдати винесли з будинку практично все: забрали навіть капці та решітку з плити.

"В моєму будинку жили орки. У ньому було все розкрадено: навіть капці, постільна білизна, матраци й навіть решітка з плити. Після цього вони пішли і його ще розбомбили. Тобто будівлі взагалі немає", – сказала співачка.

Фото: Youtube

Фото: Youtube

Артистка також заявила, що для неї дім - це як друга шкіра. Вторгнення до свого помешкання вона порівняла з насильством.

"Наш дім - це наша душа. Це наша друга шкіра. Це настільки неприємно, коли інші люди торкаються брудними руками твого інтимного. Це як насильство. Ніби твого тіла хтось торкається. Це настільки боляче і неприємно, що я не можу передати. І говорити про це неприємно", – зазначила вона.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Незважаючи на труднощі, з якими доводиться стикатися у житті, Могилевська займається творчістю, як і більшість українських знаменитостей. Зараз вона активно готується до своєї музичної вистави "Я вдома". Прем'єра відбудеться 28 червня та 5 липня у Національному театрі ім. Лесі Українки у Києві. Як відомо, виконавиця виступила і автором сценарію, і режисером майбутньої моновистави.

"Вистава "Я вдома" виткана з реальних подій цієї війни, з мого життя, пережитих емоцій. Вірші та пісні, які народжувалися під час переїздів, концертів та зустрічей з військовими, пораненими та людьми, які постраждали від окупації. Інколи, сьогодні нам всім потрібно мати змогу дати волю своїм емоціям, визволити себе від гнету почуттів, які дуже тиснуть. Повинно бути місце, де ми можемо поплакати, поговорити та почути того, хто тебе розуміє. Дати волю ненависті, болю, коханню та ніжності, яких теж на війні багато", – розповіла зірка про виставу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита