RU  UA

Дізнатися

Він зрозумів, куди його хилить: WELLBOY розповів, як розірвав стосунки з Юрієм Бардашем

Співак припинив співпрацю зі своїм продюсером

Днями WELLBOY (Антон Вельбой) заявив, що припинив співпрацю з Юрієм Бардашем - за час роботи з продюсером він випустив хіти "Гуси", "Вишні" та "Nozzy Bossy", з яким дійшов до фіналу Нацвідбору на "Євробачення-2022". Тепер співак поділився подробицями.

У програмі "Сніданок з 1+1" виконавець зізнався, що саме він став ініціатором розриву стосунків із продюсером. Напередодні він мав розмову з Бардашем, у якій той озвучив свою антиукраїнську позицію.

Фото: instagram.com/a.wellboy

"Звичайно, вирішив я. Але перше повідомлення я отримав від нього. Бо, я так думаю, що він зрозумів, куди його хилить взагалі і що з ним відбувається. Він записав мені голосове і розповів про свою позицію. Я зрозумів, що нам з цією людиною не по дорозі", - поділився WELLBOY.

Втім, що саме йому сказав продюсер, Антон розповідати не став, оскільки це було "приватна переписка".

Відмовилися від співпраці з Юрієм Бардашем ще низка музикантів, серед яких Саша Чемеров, відомий як фронтмен гуртів "Димна Суміш" та The Gitas, а також саундпродюсер, співавтор пісень та режисер кліпів WELLBOY Євген Грабаренко.

Фото: YouTube

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни Бардаш довго мовчав про те, що відбувається, а кілька тижнів тому вийшов у прямий ефір в Instagram і озвучив свою позицію.

Він заявив, що Росія - "величезна територія з ресурсами та великою культурою, а потенціал цієї країни не зрівняється з жодною країною у світі". Більше того, він сказав, що Україні варто здатися РФ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Життю нічого не загрожує: після складної операції на серці Віктор Павлік вийшов на зв'язок у соцмережах

Виктору Павлику сделали сложную операцию на сердце – артист вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии

Віталій Козловський похрестив новонародженого сина Оскара: у мережі показали фото

Виталий Козловский и его супруга Юлия Бакуменко покрестили новорожденного сына Оскара в Михайловском Златоверхом монастыре

У Києві відбулася музична премія YUNA-2024: хто опинився у списку переможців

YUNA 2024 назвала победителей - кто одержал победу в рамках ежегодной Национальной музыкальной премии - полный список