Лайм

Напевно, це були симптоми: Володимир Горянський розповів, що Руслана Писанка кілька разів непритомніла на сцені

Український артист прокоментував смерть колеги

Руслана Писанка ніколи не розповідала про свою хворобу, тому новина про смерть акторки шокувала й її шанувальників, й зіркових друзів. Ольга Сумська зізналася, що не знала про проблеми зі здоров'ям у артистки, адже ще два тижні тому вони разом будували творчі плани на майбутнє. А ось Володимир Горянський каже, що ознаки серйозного захворювання були, просто багато хто не поставився до них серйозно.

У розмові з виданням Vesti актор, який грав із Писанкою на одній сцені протягом останніх десяти років, зізнався, що Руслана неодноразово втрачала свідомість. І що інцидент, який стався 4 лютого під час вистави "Поїзд "Одеса-Мама", не поодинокий.

Руслана Писанка та Володимир Горянський Фото: Facebook/Олена Горянська

"Хто що про її хворобу сьогодні говорить, але ознаки були і раніше, просто ми не розуміли або не хотіли розуміти, - каже Горянський. - Останній раз на сцені вона зомліла і вже попутно зламала ногу. Напевно, це був сигнал, що там все-таки щось не гаразд. І до цього вона мала випадок на сцені, коли вона втрачала свідомість. Напевно, це були симптоми".

Після 24 лютого Писанка поїхала до Німеччини. Горянський розповідає, що думав разом з акторкою проїхати Україною з гастролями, але вона сказала, що повернеться в Україну лише після війни.

"Я зараз розумію, чому вона обрала Німеччину – думала, що місцеві лікарі їй допоможуть. Там Русі днями зробили операцію, яка пройшла успішно. Два дні тому я з нею розмовляв, вона була веселою, все начебто було нормально і не віщувало такої трагедії. А сьогодні вночі їй стало погано і все", - сказав артист.

Володимир Горянський Фото: facebook.com/VGoryansky

Горянський зазначив, що хоч і здогадувався, що Писанка мала проблеми зі здоров'ям, але не думав, що вони настільки серйозні, адже "Руся своєю поведінкою не давала приводу думати, що її смерть десь поруч".

Актор впевнений, що Руслану могли підкосити щільний робочий графік, який телеведуча мала до війни, і смерть мами. Жінка померла у березні цього року, коли її зіркова дочка була вже у Німеччині. Похороном займався чоловік Писанки Ігор Ісаков, акторка попрощалася з мамою по вайберу.

Руслана Писанка із чоловіком Фото: instagram.com/pisankaruslana

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії