RU  UA

Дізнатися

Руслана Писанка померла в Німеччині через важку хворобу

Українській актрисі та телеведучій було 56 років

19 липня в Німеччині померла Руслана Писанка. ТСН повідомляє, що напередодні німецькі лікарі діагностували у 56-річної телеведучої та актриси важку хворобу.

"Велика війна змусила її поїхати до Німеччини. Там лікарі у Руслани Писанки діагностували тяжку хворобу. Руся практично нікому нічого не говорила про свою війну. Стежила за всіма подіями, допомагала, сміялася у слухавку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала", - розповіли колеги Писанки у програмі "Сніданок з 1+1".

Фото: instagram.com/pisankaruslana

На початку лютого Руслана Писанка впала на сцені та отримала серйозну травму – перелом ноги зі зміщенням. Актриса також скаржилася на підвищення температури та артеріального тиску. Про неї піклувався чоловік, бізнесмен Ігор Ісаков.

Руслана Писанка народилася у Києві 17 грудня 1965 року у сім'ї кінооператора. Навчалась у Київському державному інституті культури на режисерському факультеті. Всеукраїнську популярність та статус "секс-символу України" здобула на початку 1990-х після ролі в еротичній комедії "Кілька любовних історій". Фільм "Москаль-чарівник" подарував Писанці її першу головну роль та нагороду Державної премії України ім. О. Довженка.

Наприкінці 1990-х Руслана Писанка стала ведучої програми "Погода" на каналі Інтер, де працювала 7 років.

За роль Мелашки у серіалі "Чорна рада" у 2001 році актриса отримала Орден Святого Володимира.

2006 року Руслана Писанка посіла третє місце у першому сезоні шоу "Танці з зірками". У 2008 році разом із Володимиром Зеленським вела реаліті-шоу "Службовий романс" на каналі Інтер. У 2017 році разом із чоловіком Ігорем Ісаковим брала участь у проекті СТБ "Зважені та щасливі". У 2021 році після довгої перерви повернулася на телебачення та вела шоу "Твій День" на каналі 1+1.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Когда начинается "Евровидение-2024" и в каком полуфинале выступят представительницы Украины alyona alyona и Jerry Heil