RU  UA

Дізнатися

Дженніфер Лопес знялася оголеною на честь свого 53-го дня народження

Шанувальники засипали артистку компліментами

Американська акторка і співачка Дженніфер Лопес, яка нещодавно вийшла заміж за Бена Аффлека у Лас-Вегасі, 24 липня відсвяткувала свій 53-й день народження. В цей особливий день зірка вирішила вкотре довести – виглядати красиво і доглянуто можна у будь-якому віці.

В Instagram знаменитість опублікувала ролик, який присвячений її новій рекламній кампанії. Лопес презентувала крем для всього тіла, який, за її словами, зробить шкіру ніжною та підтягнутою. А щоб продемонструвати це не лише на словах, дружина Аффлека повністю роздяглася.

"Всю увагу ми приділяємо шкірі обличчя, а про тіло часто забуваємо. Для мене було важливо створити продукт по догляду за шкірою тіла, щоб задовольнити його специфічні та унікальні потреби. Я хочу, щоб ви виставляли напоказ свої найкращі активи – так, я сказала "активи" – і я хочу, щоб ви почувалися чудово, роблячи це!" - прокоментувала новий продукт артистка.

Крім того, у інтерв'ю виданню People виконавиця зізналася, що зараз почувається найщасливішою, ніж будь-коли: "Мені здається, що це для мене лише початок", — сказала вона.

Фото: Даніелла Мідендж/JLo Beauty

Дженніфер випустила обмежену кількість кремів для тіла, які вже представлені на сайті JLo Beauty. Повний запуск нової лінійки відбудеться в серпні.

У коментарях шанувальники привітали акторку з днем народження, а також залишили для неї безліч компліментів. Вони написали, що у свої 53 зірка виглядає просто приголомшливо.

Фото: Даніелла Мідендж/JLo Beauty

Дженніфер Лопес - американська акторка, співачка, танцівниця, модельєрка, продюсерка та бізнеследі. Дворазова номінантка на премію "Золотий глобус". За підсумками 2019 року перебуває на 7-му місці рейтингу Forbes серед найбільш високооплачуваних акторів; її заробіток склав $47,5 млн. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну підтримала українців та заборонила свої кліпи на території держави-агресора.

  • У лютому Дженніфер Лопес із короткою стрижкою та ефектним декольте знялася у стильній фотосесії. Знаменитість вкотре зважилася на сміливий експеримент.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona упала на одной из репетиций перед Евровидением 2024 из-за кольчуги - автор украшения показала ее фото и процесс создания