Лайм

Як зараз виглядає Олег Винник, який з початку війни перестав з'являтися на публіці: фото

Зовнішність артиста помітно змінилася

Українські зірки вже кілька місяців обговорюють зникнення Олега Винника, який з початком війни в Україні перестав вести публічну діяльність та зник з екранів. І поки колеги та шанувальники можуть лише здогадуватися, де зараз знаходиться артист і що з ним, у мережі показали його фото.

Кадр, на якому Винник з’явився у кепці, темних окулярах і з сивою бородою, опублікував у Facebook чоловік української співачки Оксани Білозір, ексдиректор палацу "Україна", а зараз військовослужбовець Роман Недзельський. Фотографія є стоп-кадром, зробленим під час відеодзвінка Недзельського виконавцю.

Фото: facebook.com/nedzelskiy.roman

У підписі до знімку військовослужбовець повідомив, що завдяки допомозі багатьох людей, зокрема Винника, їм вдалося доправити зламаний мікроавтобус із гуманітарною допомогою для захисників України із Вроцлава до Кракова на станцію техобслуговування.

"Велика подяка Виннику за не методичну, а матеріальну допомогу в організації логістики та ремонту. Сподіваюся, наші майстри швидко впораються з поломкою, і ми своїм ходом найближчим часом доставимо необхідний вантаж на передову для перемоги", – йдеться у публікації Недзельського.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Нагадаємо, Олег Винник вийшов на зв’язок зі своїми фоловерами на 8-й день вторгнення РФ в Україну – 3 березня. Музикант записав відеозвернення, у якому засудив напад Росії. Останній пост на сторінці Винника в Instagram датується 24 квітня 2022 року. У ньому артист привітав підписників із Великоднем. У коментарях під постом фанати продовжують і досі цікавитися, куди подівся їхній кумир та чому не бере участь у благодійних концертах на підтримку України, як роблять це його колеги.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту