RU  UA

Дізнатися

Немає гарантії, що не прилетить: Лідія Таран розповіла про страх повернутися до Києва

Телеведуча купила квартиру в "дуже невдалому" місці

Лідія Таран разом із дочкою Василиною знаходиться у Франції, куди тікала від війни. Незважаючи на вмовляння колег українська телеведуча не поспішала повертатися до Києва, і мала рацію, адже будинок, в якому вона нещодавно придбала квартиру, кілька разів зазнавав ворожих ракетних ударів.

Минулого тижня ведуча новин, через п'ять місяців повномасштабної війни, приїжджала в свою київську квартиру, щоб подивитися на руйнування після російських обстрілів. Однак повертатися додому Лідія поки боїться. Про свій страх знаменитість розповіла в інтерв'ю НВ.

Лідія Таран із колегою Марічкою Падалко у своїй пошкодженій квартирі Фото: instagram.com/lidiyataran

"У мене присутній щоденний страх за близьких. Радше, це констатація факту. Тому, що місце, де я купила квартиру, виявилося дуже невдалим. Мій дім знаходиться біля заводу Артема, об'єкта, по якому постійно намагаються влучити російські ракети. Туди прилітало вже тричі, були людські жертви, і, в принципі, немає жодної гарантії, що не прилетить ще четвертий і п’ятий рази", - поділилася Таран.

Телеведуча додала, що хоч вони з дочкою фізично і живуть у Франції, все одно перебувають в інформаційному полі України.

"Наш день починається не з занурення та адаптації до місцевого середовища, а з перегляду в телефоні українських новин, потім листуємося з нашими друзями та рідними", - розповіла вона.

"Тут багато людей, які потрапили після скрутних обставин з окупованої у березні Чернігівщини, з розбомбленого Маріуполя. Деякі з них досі не прийшли до тями, та й взагалі не можуть повністю усвідомити де вони і що відбувається", - додала Лідія.

Лідія Таран із дочкою Василиною у ФранціїФото: instagram.com/lidiyataran

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие