RU  UA

Дізнатися

Не уявляю, коли ми побачимося знову: Дорофєєва розповіла про родину в окупованому Криму

"Для мене це величезний біль і дуже складна тема"

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно розлучилася з Володимиром Дантесом та оголосила про стосунки з Михайлом Кацуріним, народилася та виросла у місті Сімферополь. Однак через окупацію Крима РФ та початок повномасштабної війни спілкуватися з рідними, які залишилися там, стало складніше.

В програмі ЖВЛ артистка розповіла, що раніше її родина могла приїжджати до неї в Київ, де вони спілкувалися та проводили час разом. Зараз, через напад Росії на нашу країну, виконавиця не знає, коли їй знову вдасться побачитися з найближчими людьми.

Дорофєєва з мамоюФото: instagram.com/nadyadorofeeva

“Вони переживають війну дуже складно. Я навіть не уявляю, коли ми побачимось знову. До повномасштабного російського вторгнення близькі постійно приїздили до мене в Київ. Я так сумую за родиною і мрію зустрітися. Для мене це величезний біль і дуже складна тема. Моя сім’я - це найважливіше що в мене є”, - зізналася Дорофєєва.

Нагадаємо, зірка народилася 21 квітня 1990 року у Сімферополі. Навчалася на заочному відділенні вокального факультету Московського державного університету культури та мистецтв. Із грудня 2010 року до березня 2020 року була учасницею українського гурту "Время и Стекло" – вона виступала дуетом з Олексієм Завгороднім (Позитивом).

Мати співачки Ольга Дорофєєва за фахом стоматологиня. Після смерті чоловіка і батька Наді Дорофєєвої жінка вдруге вийшла заміж.

Дорофєєва з вітчимомФото: instagram.com/nadyadorofeeva

Окрім розповідей про сім'ю, артистка також зізналася в інтерв'ю, що співати свої російськомовні хіти в неї більше немає бажання, виключення вона готова зробити тільки для військових:

"Перші три місяці я була в ступорі. Майже одразу в мене з’явилося бажання писати українські пісні, але це давалося дуже складно. В мене не шла мелодія і було таке відчуття, начебто в мене забрали всі сили. Трохи згодом я змогла зібратись і це надало мені крила. Зараз в мене дуже дивне відчуття, коли я співаю свої російськомовні пісні. Виключення я роблю тільки для військових, коли вони мене просять щось таке заспівати, вони хочуть згадати минуле життя, згадати те, що їм подобалось. Звичайно я їм співаю. Я би дуже хотіла, щоб ми повернули свій дім. Мені здається, що найважливіше, що потрібно зробити після перемоги - віддати шану всім загиблим".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ