RU  UA

Дізнатися

Немає нічого страшнішого: Ліза Глінська розповіла, як втратила дитину

"Це була моя війна на виживання з собою"

Переможниця та суддя шоу "МастерШеф" Ліза Глінська, яка наприкінці травня вдруге вийшла заміж, поділилася пережитим горем. Кулінар зізналася, що період, коли вона втратила дитину, був для неї найстрашнішим у житті.

Детальніше про те, як вдалося пережити трагедію, знаменитість розповіла у Instagram. Глінська зазначила, що після тих пологів життя для неї втратило сенс і почалася її особиста війна на виживання. Суддя "МастерШефа" також оприлюднила архівні фото. На деяких знімках її важко впізнати, адже тоді Ліза наважилася на кардинально нову зачіску і повністю прибрала довжину волосся.

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

"Мої старі фото, якими я поділилася з вами декілька днів тому, викликали бурю емоцій.. Там в мене така зачіска.. Її майже немає, немає волосся на голові. Хтось написав "вау..", хтось - "фуууу..". Це був важкий період мого життя. Я намагалася все змінити, виправити.. Це була моя війна на виживання з собою. Я втратила дитину. Я впевнена, що для кожної жінки немає нічого страшнішого за це... Коли помирає твоя дитина. Життя далі немає сенсу. Ти помираєш разом з нею", - написала зірка.

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

"Але ж я знайшла в собі силу побороти це горе, перемогти в цій війні зі своїм болем.. Який кожного дня виїдав мене зсередини. Я знайшла сенс життя, вірила і вірю, що все буде добре .. І я обов’язково стану Мамою. Так само сильно я зараз вірю в Нас, наше майбутне, нашу перемогу і що наш біль, який є зараз в середені кожної жінки, перетвориться на квіти, на щастя та радість", - також зізналася вона.

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

Нагадаємо, коли дівчині було 25 років, вона втратила дитину під час пологів. Після пережитого горя Ліза віддалилася від чоловіка, замкнулася в собі, а невдовзі вирішила розлучитися з ним. Пізніше шеф-кухар зізналася, що саме кулінарія стала для неї рятівним кругом та дала можливість вибратися із депресивного стану.

Новим обранцем кондитера став Максим Большаков, з яким вона заручилася близько року тому.

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале